ZVIJEZDA 'UVODA U ANATOMIJU'

Glumica Ellen Pompeo prodala kuću koju je sama osmislila: Novim vlasnicima toliko se svidjelo uređenje da su kupili i iPad

04.01.2020 u 21:01

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' Ellen Pompeo prodala je za gotovo 3 milijuna dolara svoje suvremeno njujorško utočište u četvrti Hamptons na Long Islandu, kojega je sama osmislila

Kuću izgrađenu 2013. godine dizajnirala je u farmerskom stilu s drvenom fasadom sama glumica, a a kako je navodi agencija za prodaju nekretnina Corcoran kuća je 'privatna, tiha i vrlo otmjena'.

Prostire se na 220 metara kvadratnih raspoređenih na tri etaže, a raspolaže s pet spavaćih soba, od kojih jedna dvokrevetna je ujedno medijska soba i bar.

Dnevni boravak dvostruke visine krase spušteni stropovi, zidovi od staklenih stijena, kuhinja izrađena od mramora, ured i kamin na drva.

Na više od 32 tisuće metara kvadratnih vanjskog prostora nalazi se bazen s palubnom terasom, popločani dio dvorišta i teniski teren.

Pompeo je nekretninu kupila 2011. godine za 925 tisuća dolara. Prodaju je prvi put oglasila 2017. godine tražeći za kuću 3,79 milijuna dolara, no kasnije je cijenu spustila na 3,2 milijuna dolara. Prodana je 20. prosinca prošle godine, a za nju je na kraju dobila 2,99 milijuna dolara.

'Kupci su ljupki profesionalni par iz New Yorka s nekoliko djece koji kuću namjeravaju koristiti onakvom kakva je, jer su odmah prepoznali jedinstvenu ljepotu imanja i kuće. Zaljubili su se u Ellenin stil i estetiku', otkrila je američkim medijima agentica za nekretnine angažirana od novih vlasnika kuće i dodala kako kako je kuća prodana s kompletnom opremom i sadržajem, uključujući namještaj, jastuke, sadržaj kuhinje, umjetnička djela pa čak i iPad.

  • +5
Kuća Ellen Pompeo Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia