JOŠ NAJMANJE DVIJE SEZONE

Jeste li ljubitelji 'Uvoda u anatomiju'? Imamo dobre vijesti za vas!

17.01.2018 u 18:59

Bionic
Reading

Nakon 14 uspješnih godina serija 'Uvod u anatomiju' još uvijek se emitira, a glumica koja je od prve epizode u njoj nedavno je obnovila ugovor za još dvije godine

Nema nikakve sumnje da je 'Uvod u anatomiju' Shonde Rhimes među uspješnijim serijama. Mora biti, s obzirom da je glumica Ellen Pompeo nedavno postala najbolje plaćena televizijska zvijezda nakon što je potpisala ugovor za još dvije godine sudjelovanja u seriji o liječnicima.

Ellen Pompeo za dvije sezone glume u 'Uvodu u anatomiju' dobit će 20 milijuna dolara godišnje. To je više od pola milijuna dolara po epizodi. Ellen Pompeo prošle je godine s Mindy Kaling podijelila 4. mjesto na listi najbolje plaćenih TV glumica.

  • +3
Serija 'Uvod u anatomiju' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam 48 godina, pa napokon osjećam da imam temelja tražiti ono što zaslužujem, s  obzirom da nisam 'najvažnija' glumica. Znam da javnost to misli jer već 14 godina glumim istog lika. No, istina je da svatko može biti dobar tijekom prve dvije sezone, no može li svatko biti dobar nakon 14 godina? To je vještina', rekla je Ellen Pompeo.

Autor: YouTube