MODNO USKLAĐENI

Glavne zvijezde na špici: Od Đurđe Tedeschi i Bože Vreće mnogi bi mogli učiti o stilu

07.07.2018 u 18:22

Bionic
Reading

Sunčana subota izmamila je brojne Hrvate i Hrvatice na zagrebačku špicu, kako zbog činjenica da je dan kao stvoren za ispijanje kave u centru grada, tako i zbog ujedinjene atmosfere uoči večerašnje utakmice koja se već može osjetiti na ulicama. U mnoštvu brojnih ljepotica na špici posebnu pažnju privukli su umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi i glazbenik Božo Vrećo

Hrvatice uistinu imaju stila i to se ne može poreći, no katkada nam se čini kao da se većina njih odijeva po istim uputama, vrlo očekivano i poput klonova. Bacite li oko na djevojke na špici vjerojatno ćete primijetit da im u odijevanju nedostaje hrabrosti, pa ovu subotu nije bilo teško uočiti jedan par koji je odskakao iz mase.

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi i bosanskohercegovački pjevač sevdalinki Božo Vrećo prošetali su zagrebačkim Cvjetnim trgom dotjerani od glave do pete, svatko u svom stilu. Majka prvog čovjeka Atlantic Grupe, Emila Tedeschija, poznata po svojoj ljubavi prema modi i avangardnim komadima odjeće ovog puta se odlučila za ležernu eleganciju, odjenuvši crno-bijelu bluzu, crne hlače 'mrkva' kroja i podvrnutih nogavica i duži crni sako, a stajling je upotpunila crnim gležnjačama i velikim sivim šeširom ukrašenim cvijećem.

Božo Vrećo, koji je nedavno za tportal progovorio o ljubavnom statusu, ostao je dosljedan svom prepoznatljivom stilu uz pomoć kojeg razbija spolne predrasude i uvriježena pravila ponašanja koja još uvijek prevladavaju na Balkanu. Mnogi na njegovo odijevanje u haljine gledaju s dozom prijezira ili jednostavno ne odobravaju to što nosi 'žensku odjeću', no uspješnog glazbenika to nimalo ne dira.

On je na zagrebačkoj špici zablistao poput holivudske dive, odjenuvši trendi maksi haljinu na točkice i elegantan strukirani sako, začinivši sve crnim šeširom i sunčanim naočalama.

  • +3
Božo Vrećo Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX