ELEGANTNE ZA KAZALIŠTE

Crna im tako dobro pristaje: Đurđa Tedeschi i Jadranka Sloković ponovno modno briljirale

21.04.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Premijera predstave 'Peer Gynt' u zagrebačkom HNK-u, i ovoga je puta privukla brojna poznata lica. Među njima su se posebno isticale dvije dame - bivša sutkinja Đurđa Tedeschi i odvjetnica Jadranka Sloković, koje ni ovoga puta nisu pogriješile svojom odjevnom kombinacijom

Osim ljubavi prema pravu, dvije poznate dame - bivšu sutkinju Đurđu Tedeschi i odvjetnicu Jadranku Sloković - veže još jedna strast: ona prema modi. Obje su odavno poznate kao veliki poznavatelji modnih trendova, koje ne prezaju u odabiru hrabrih kombinacija, koje bi malo tko s takvom samouvjerenošću nosio.

Ipak, ovoga puta, za kazališnu premijeru predstave 'Peer Gynt' u zagrebačkom HNK-u, odlučile su se za provjerenu formulu, i odjenule crne kombinacije.

Jadranka Sloković, koja je fotografima pozirala sa Čedom Prodanovićem i Borisom Jokićem, odabrala je crno odijelo, a ispod sakoa odjenula je neklasičnu bijelu košulju.

  • +11
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: tportal

Raspuštene kose u valovima, Jadranka Sloković cijelu je kombinaciju 'razbila' crvenim ružem i jačim rumenilom na obrazima.

S druge strane, Đurđa Tedeschi ponovno je briljirala u potpuno crnoj kombinaciji - duga haljina košulja, s prozirnim rukavima, sezala je skroz do poda, ne ostavljajući prostora cipelama da dođu do izražaja.

Crna torbica u ruci, već uobičajena elegantna kapa na glavi, ispod koje su provirivale šiške i predimenzionirane crne naušnice bili su dobitan modni odabir, kojim je Đurđa Tedeschi još jednom dokazala zašto se njezino ime uvijek nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica.

  • +6
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL