POMIČE GRANICE

Đurđu Tedeschi još nikad nismo vidjeli u ovako odvažnom stajlingu

18.05.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi prava je predstavnica modne avangarde u Hrvata, a njezini su modni odabiri s jakim individualnim potpisom

Ljubiteljica odjevnih komada koji ne podliježu trendovima, bira upečatljivu odjeću, a svaki outfit upotpunjen je pomno osmišljenim detaljima poput neobičnih pokrivala za glavu, otkačenih torbica, rukavica, efektnih cipela...

Iako je ušla u osmo desetljeće života, majka Emila Tedeschija, svojim outfitima prkosi aktualni trendovima te uvijek uspijeva ostati svoja.

Svoj je proljetni stajling za ovu prigodu upotpunila svojim prepoznatljivim make upom i pomno ispeglanom frizurom.

  • +14
Otvorena izlozba 'Ogledna soba' Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Premda je dosad obožavala japanske dizajnere poput Yamamota ili poznatog modnog brenda Comme des Garcons, Đurđa je na svečanom otvorenju izložbe 'Ogledna soba', akademskog slikara, cvjećara, scenografa i dizajnera Saše Šekoranje oduševila odvažnim izdanjem: lepršavom haljinom od prozračne tkanine ispod koje se nazirao grudnjak i moćnim štiklama - oboje s potpisom sve popularnije španjolske modne kuće Balenciaga.

  • +6
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nedavno je Lyst, globalna modna platforma za pretraživanje, objavila tromjesječno izvješće koje se bavi najpoželjnijim brendovima i aktualnim trendovima, a na prvo mjesto je zasjela upravo Balenciaga na čijem je čelu kreativni Gruzijac Demna Gvasalia, potisnuvši sveprisutni Gucci na drugo mjesto.

Sinoć je u Galeriji Kranjčar svečano otvorena izložba 'Ogledna soba', akademskog slikara, cvjećara, scenografa i dizajnera Saše Šekoranje. Izložbu su među prvima pogledala brojna imena društvenog života, a osim Đurđe Tedeschi, događanju su nazočili Josipa Lisac, Mia Biondić, Nera Stipičević, Biserka Petrović i dr.