OVOGODIŠNJA PIKANTERIJA

Glavna tema Oscara: Voditeljica na pozornicu izašla u već nošenoj haljini i kućnim papučama

05.03.2018 u 13:58

Bionic
Reading

Komičarka i glumica Tiffany Haddish svih je ostavila iznenađene kada se na pozornicu ovogodišnjih Oscara popela u haljini koju je nosila na jednoj od ranijih filmskih premijera, što nije uobičajena praksa na crvenom tepihu. No sama haljina nije najveće iznenađenje glumičina stajlinga. Slavna komičarka koja je vodila program haljinu je, umjesto štiklama, uskladila s kućnim papučama

Kada su Tiffany HaddishMaya Rudolph pozdravile holivudsku kremu okupljenu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, svima je zapeo za oko jedan neobičan detalj. Poznate komičarke na pozornicu su došetale u rukama držeći šljokičaste štikle, našalivši se kako ih stopala bole od štikli koje nose još od dodjele Critics Choice Awardsa održane početkom siječnja.

Ipak, posebnu pažnju izazvala je 38-godišnja Haddish, koja je na pozornicu izašla u elegantnoj bijeloj haljini Alexandera McQueena. Istu haljinu slavna komičarka nosila je na premijeri filma 'Girls Trip', a potom i u emisiji 'Saturday Night Live' pa se tijekom vođenja programa i našalila na svoj račun, rekavši kako će ubuduće nositi samu tu haljinu.

  • +42
Crveni tepih Oscar 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Cijeli tim mi je rekao: 'Tiffany, ne možeš nositi tu haljinu u Saturday Night Liveu. Već si ju jednom nosila. Tabu je nositi ju dvaput', a ja sam im na to odgovorila: 'Boli me briga za tamo neki tabu. Potrošila sam puno novaca na ovu haljinu! Haljina košta više od moje hipoteke. Ovo je Alexander McQueen, okej? Košta 4.000 $. Nosit ću ju kad god bude htjela!', rekla je Haddish tijekom gostovanja u showu 'Saturday Night Live'.

  • +17
Tiffany Haddish dodjelu Oscara vodila u Ugg šlapama Izvor: Reuters / Autor: Profimedia

Osim spornom haljinom, glumica je izazvala pažnju i napunila medijske stupce zahvaljujući odabiru obuće koji je sve samo ne uobičajen za svečane dodjele nagrada, pogotovo ne za Oscare. Komičarka je uz haljinu Alexandera McQueena, umjesto štikli, nosila udobne papuče ispunjene ovčjom vunom popularnog brenda UGG, dok je njezina kolegica na pozornicu odlučila doći bosa.

Slavna glumica je prije početka glavnog dijela ceremonije crvenim tepihom prošetala u raskošnoj kreaciji, no ne s potpisom razvikane modne kuće, već u tradicionalnoj eritrejskoj haljini kojom je odala počast svom afričkom porijeklu.

  • +2
Tiffany Haddish na dodjeli Oscara 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia