VANITY FAIR OSCAR PARTY

Od kiča do glamura: Slavne dame odabrale lude haljine za najluđu zabavu godine

05.03.2018 u 13:00

Bionic
Reading

Ovogodišnji Vanity Fair party koji se tradicionalno održava nakon dodjele Oscara i ovog je puta privukao brojne holivudske zvijezde željne dobre zabave. I ove godine najvažnije je bilo odabrati najljepši stajling i pokupiti ovacije modnih kritičara. Pogledajte kako su se slavne glumice odjenule za najiščekivaniju zabavu godine

Prošle su 24 godine otkako je magazin Vanity Fair organizirao veliki party povodom dodjele Oscara. Svake godine nakon dodjele filmskih nagrada holivudska elita seli se na veliku zabavu na kojoj je važno biti viđen. Slavne glumice uložile su puno truda u odabir savršenog stajlinga, pa se i ovoga puta moglo vidjeti bezbroj glamuroznih izdanja.

Nakon glamurozne dodjele Oscara na kojoj su slavne ljepotice dale sve od sebe da zasjaju u najljepšem ruhu, Vanity Fair Oscar Party također je priredio pravu modnu poslasticu.

  • +42
Crveni tepih Oscar 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavne glumice pozirale su ispred fotografa sve redom u haljinama etabliranih dizajnera, a ove je godine najtraženija haljina bila s potpisom Christiana Siriana, talentiranog dizajnera koji je slavu stekao pobjedivši u američkom talent showu za mlade dizajnere 'Project Runway'. Zasigurno jednu od njegovih zapamćenijih kreacija s ovogodišnje zabave nosila je pjevačica i glumica Jenelle Monae.

#jenellemonae wearing #christiansiriano at the #oscars

Objavu dijeli BuzzyBee (@buzzy._.bee)

Najviše pažnje i pohvala modnih kritičara privukla je Sofia Vergara, koja je iznenadila odabirom stajlinga. Putena ljepotica na zabavu je stigla u couture haljini s potpisom modne kuće Ralph & Russo, koja je na otmjeni način istaknula glumičine zavodljive obline.

  • +56
Vanity Fair Oscar Party Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pažnju je plijenila i glumica Olivia Wilde koja je odabrala seksi srebrnu haljinu s potpisom Roberta Cavallija. Izazovna i ženstvena šljokičasta haljina s izrezima na struku pravo je osvježenje na ovogodišnjem Vanity Fair Oscar Partyju. 

  • +6
Najgore haljine na dodjeli Oscara 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža