18 LJEPOTICA

Glasajte za najljepšu Miss Universe!

13.04.2017 u 10:15

  • +14

Tko će biti Miss? Glasujte za najljepšu!

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Topić

Bionic
Reading

Hrvatska će ubrzo dobiti svoju 21. Miss Universe! U velikom finalu prestižnog izbora ljepote natječu se najljepše djevojke iz cijele Hrvatske, a i vi možete pomoći date li svoj glas

Na stranici Miss Universe Croatia na Facebooku objavljene su službene fotografije finalistica izbora Miss Universe Hrvatske 2017. s potpisom modnog fotografa Zvonimira Ferine, čime započinje i službeno glasovanje za Miss fotogeničnosti. Ono će trajati do finalnog izbora u petak, 28. travnja. Glasovati možete ovdje.

Pravila su jednostavna: fanovi i svi zainteresirani prvo trebaju lajkati facebook-stranicu Miss Universe Hrvatske i nakon toga fotografiju djevojke za koju smatraju da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnosti. Ime pobjednice bit će objavljeno za vrijeme izravnog prijenosa izbora na Hrvatskoj televiziji.

Osamnaest finalistica odradilo je pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb, u kojem su i napravljene službene fotografije u kupaćim kostimima Lisca. Šminku i frizuru su odradili stilisti Salona Renata u suradnji s Deborah Milano i Schwarzkopf Professional proizvodima, dok je sva događanja iza scene svojom kamerom zabilježio Boris Šeper iz Film 54, čije snimke će gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalnog izbora.

Djevojke će se na finalnom izboru pred žirijem predstaviti u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill te kupaćim kostimima Lisca i sunčanim naočalama Sherri Hill, što će i biti svjetska premijera ovih sunčanih naočala, dok će na nogama nositi atraktivne sandale slavnog talijanskog dizajnera Gimmija Baldininija. U finalu će nastupiti Jacques Houdek i Marko Tolja, a program vodi Mario Sedmak. I ove godine glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u Zagrebu u vrijednosti do 20.000 eura.

Uskoro  ćemo saznati kojoj od ovogodišnjih finalistica će Barbara Filipović predati krunu Zlatarne Dodić, a do tada pratite sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/ MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatiaorg.

Aktualna Miss Universe 25-godišnja je Iris Mittenaere iz Francuske. Iris je nakon dugih 27 godina donijela krunu Miss Universe u Europu. Ona će svoju godinu mandata živjeti u New Yorku, a osim pojavljivanja na najvećim svjetskim eventima, modnim revijama i modnim kampanjama, njezina dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja HIV-a.

Finalistice Miss Universe Hrvatske 2017.

  • Dea Terzić, 19, Nova Gradiška
  • Mateja Martinović, 20, Zagreb
  • Petra Paležac, 23, Zagreb
  • Martina Djaković, 20, Vrbovec
  • Marijana Josipović, 21, Osijek
  • Sara Knežević, 24, Orahovica
  • Martina Mikić, 25, Zagreb
  • Suzana Arizanović, 21, Bobota
  • Magdalena Brkić, 19, Vinkovci
  • Ivana Kardum, 22, Knin
  • Jelena Andrijević, 20, Jastrebarsko