PLIJENI POGLEDE

Glamurozna Talijanka: Kad se Monica Bellucci pojavi svi padaju u drugi plan

30.08.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Holivudska krema preselila se u Veneciju povodom 76. Venecijanskog filmskog festivala. Crveni tepih na Lidu preplavile su brojne besprijekorno dotjerane ljepotice koje su svojim modnim kreacijama zaustavljale poglede, no u trenutku kada se pojavila Monica Bellucci, svi su pali u drugi plan

Holivudska svita i jučer se okupila ispred Excelsior Hotela na otoku Lido di Venezia. Dan je protekao u glamuru i blještavilu, a najvažnije je bilo zablistati u najboljem svjetlu pred stotinama fotografa. Posebnu pažnju izazvala je talijanska glumica i seks simbol Monica Bellucci, koja je svojom pojavom ponovno očarala sve prisutne.

Mnogi će se složiti kako zanosna 54-godišnja Talijanka stari poput vina, pa nije ni čudo da se za njom okreću muškarci baš kao i na početku karijere. Atraktivna glumica već je neko vrijeme u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, koji je nerijetko prati na javnim događanjima.

  • +4
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glumica je na crveni tepih stigla bez pratnje mlađahnog odabranika, ostavivši sve prisutne bez riječi. Lijepa Talijanka zablistala je u crnoj maksi haljini s potpisom modne kuće Dior. Riječ je o haljini iz Resort kolekcije za 2020. godinu koja je na vrlo elegantan i odmjeren način istaknula glumičinu vitku figuru.

Cjelokupan stajling glumica je upotpunila crnim remenom sa zlatnom kopčom, crnim 'open toe' štiklama s debelim potplatom i tamnim sunčanim naočalama. Iako se crna boja nerijetko smatra dosadnom i beživotnom, modni stručnjaci se slažu kako je crna haljina bezvremenski modnik klasik s kojim je teško pogriješiti.