UVIJEK BESPRIJEKORNA

Ni loše cipele ne mogu uništiti elegantno izdanje lijepe Monice Bellucci

20.05.2019 u 11:44

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Les plus belles annees d une vie' redatelja Claudea Leloucha u Cannesu, posebnu pažnju plijenila je slavna talijanska glumica i seks simbol Monica Bellucci. Slavna ljepotica koja uskoro puni 55 godina još jednom je svima dala do znanja tko je kraljica crvenog tepiha, čak i kada se umjesto u haljini pojavi u kombinezonu, a umjesto elegantnih salonki odabere cipele koje su odavno izašle iz mode

Ovogodišnji 72. Filmski festival u Cannesu okupio je holivudsku kremu i istaknute filmaše iz cijelog svijeta. Osim glumice i Miss svijeta Priyanke Chopre i njezina supruga Nicka Jonasa koji su plijenili poglede na crvenom tepihu na premijeri filma 'Les plus belles annees d une vie', pomutnju je izazvala i Monica Bellucci.

Lijepa talijanska glumica koja na ljeto slavi 55. rođendan na premijeri se pojavila bez pratnje 18 godina mlađeg dečka, francuskog umjetnika Nicolasa Lefebvrea od kojih se posljednjih mjeseci ne razdvaja.

Dok su brojne druge ljepotice za crveni tepih u Cannesu odabirale redom raskošne i bajkovite toalete, Bellucci se za ovu prigodu odlučila odjenuti vrlo jednostavno, bez puno kompliciranja. Iako nije nosila nikakvav spektakularan nakit, efektne boje ili revolucionarne kroje kojima bi se istaknula, glumica je svakako privlačila poglede poput magnete.

  • +14
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica zablistala je u elegantnom crnom kombinezonu dugačkih predimenziniranih rukava i uskih nogavica koji je u prvi plan istaknuo glumičinu besprijekornu figuru, a riječ je o kreaciji francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera.

Mali kiks glumica je napravila odabirom zastarjelog modela štikli s potpisom Christiana Louboutina s prepoznatljivim crvenim potplatom, no čak i ove 'pase' cipele s potplatom nisu mogle narušiti cjelokupni dojam stajlinga.

Monica Bellucci se s Nicolasom Lefebvreom pojavila prije nekoliko dana na svečanoj večeri u organizaciji Charles Finch Filmmakersa, a prije toga par je bio nerazdvojan na Diorovoj večeri, također održanoj u Cannesu.

ZALJUBLJENI DO NEBA

Nikad ljepša: Lijepa Monica Bellucci ne odvaja se od 18 godina mlađeg dečka

Pogledaj galeriju