'RIVIJERA'

Glamur na Azurnoj obali: Ako volite lijepu odjeću, onda ćete itekako uživati u ovoj seriji

29.05.2019 u 06:31

Bionic
Reading

Serija 'Rivijera' već je nakon prve sezone stekla velik broj fanova, a osim što je radnja smještena na sunčani jug Francuske, ženski dio glumačke postave, koju čine nekadašnja teen senzacija Julia Stiles, veteranka Lena Olin i nježna plavuša Poppy, sestra manekenke Care Delevingne, plijeni fantastičnim modnim kombinacijama

Radnja serije koja je zaintrigirala TV gledatelje, a prikazuje se na Pickboxu, TV kanalu na MAXtv-u, smještena je u prekrasni krajolik Azurne obale, na kojoj se susreću bogataši iz cijelog svijeta, a glavna protagonistica je Georgina, Amerikanka čiji suprug bogataš Constantine strada u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružja.

Osim što je uzbudljiva radnja serije koja je žanrovski opisana kao jet set triler prikovala gledatelje uz TV ekrane, stil glavnih junakinja oduševio je modni svijet.

  • +11
Moda u seriji 'Rivijera' Izvor: Promo fotografije / Autor: Sky UK - Photographer: Des Willi

Dakako, izdvaja se Julia Stiles čiji lik Georgina nosi odjeću kakvu bi mnoge fashionistice rado vidjele u svojoj garderobi. Radi se o ženstvenim kreacijama s potpisom renomiranih modnih kuća od kojih 'boli glava', poput Celine, Victorije Beckham, Chanela, YSL-a i Stelle McCartney.

Ukratko, ultra chic i, naravno, papreno skupo - baš kako i dolikuje otmjenoj supruzi milijardera i vrsnoj poznavateljici umjetnosti.

Georgina voli vrhunsku odjeću, savršen spoj klasike i modernih trendova, poput lepršavih haljina-košulja sa zanimljivim detaljima, ali rado nosi i chic kombinezone koji laskaju njezinoj nježnoj figuri.

Lijepa plavuša, koja karijeru počela graditi kao tinejdžerica u filmovima '10 razloga zašto te mrzim' ili 'Plešimo zajedno', u ovoj seriji čak je nosila luksuzni kombinezon asimetričnog kroja s potpisom Ralpha Laurena, koji je obukla i sama prva dama Amerike Melania Trump.

  • +6
Julia Stiles Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U drugoj sezoni njezin se stil ponešto promijenio pa je rado odijevala i trendi haljine na preklop, udobne hlače širokih nogavica i elegantne suknje s efektnim detaljima poput moćnih torbica i vrtoglavih štikli.

Dakako, svojim fantastičnim kreacijama za Georginom ne zaostaju druge dvije ženske junakinje: Lena Olin i Poppy Delevigne.

Švedska veteranka Lena, koja u seriji glumi Irinu, plijeni pozornost elegantnim stajlinzima, dok Poppy Delevingne, koja utjelovljuje Daphne, odlično izgleda u boho ženstvenim kreacijama koje ovoj plavuši eterične ljepote izvrsno stoje.

'Moj lik Daphne odijeva se baš u skladu s osobnosti. Kostimografkinja Emma Fryer i ja jako smo se zabavljale smišljajući odjeću koja bi odgovarala njezinom stilu. Emma je željela naglasiti suprotnost između Daphne i Georgine. Daphne obožava cvjetne dezene, lepršave krojeve i pastelne boje - posve u skladu s njezinim vedrim karakterom. Na neki način mi je i to pomoglo kako bih ušla u tu ulogu', kaže Poppy Delevigne.

Constantineova bivša supruga Irina (Lena Olin) kraljica je vrhunske elegancije, a sve što ona odjene izgleda glamurozno i basnoslovno skupo. Irina voli i color block kreacije, haljine pročišćenih linija koje laskaju figuri, šešire, skupocjene modne detalje...

Izvor: Društvene mreže