NJEZINA ISPOVIJEST

Zvijezda 'Prijatelja' progovorila o traumama sa seta kultne serije

22.05.2019 u 16:12

Bionic
Reading

Lisa Kudrow, glumica koja se proslavila ulogom vrckaste Phoebe u kultnoj seriji 'Prijatelji', nakon gotovo dva desetljeća šutnje progovorila je o svojim traumama sa seta i otkrila što ju je najviše opterećivalo pred kamerom

Možda je na ekranu djelovala sretno, razigrano i bezbrižno ali vrckasta Phoebe koju je utjelovila glumica Lisa Kudrow u sebi je tijekom snimanja serije 'Prijatelji' često doživljavala velike borbe. Ono što ju je najviše opterećivalo je njezin izgled, figura tijela i viši rast zbog kojeg je odskakala od ostataka ženske glumačke ekipe koju su činile Jennifer Aniston i Courtney Cox.

'Kad sam vidjela samu sebe na televiziji pomislila sam kako izgledam poput diva ili neke planine naspram Jennifer i Courtney. Cijela sam ogromna i to pored njih posebno dolazi do izražaja', ispričala je u svom posljednjem razgovoru s američkim medijima Kudrow.

  • +16
Serija 'Prijatelji' nekad i sad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoje unutarnje borbe i komplekse te usporedbe s kolegicama rješavala je tako što je dodatno gubila na kilaži kako bi održala barem mršavu figuru, kad već nije mogla smanjiti visinu.

'Nažalost, za ženu moje visine bila sam onda premršava, a iako je to na ekranu izgledalo dobro, ja se nisam osjećala dobro. Stalno sam bila prehlađena, često sam dobivala upalu sinusa i jednostavno cijeli imunitet mi se srušio i stalno su me napadale razne bolesti', otkrila je u nastavku danas 55-godišnja glumica.

Dugo godina vodila je borbu sa svojim tijelom i slikom koju šalje u svijet, ali s vremenom i kako je odrastala naučila je prihvatiti i voljeti sebe takvu kakva jest. 'Jednostavno sam se prepustila, tako je danas i s godinama. Ok starija sam, pa što, to nije ništa loše', zaključila je slavna plavuša.