SOPHIE TURNER

Zvijezda 'Igre prijestolja' sve je iznenadila drastičnom promjenom imidža

24.05.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Nakon velikog finala serije 'Igra prijestolja', britanska glumica Sophie Turner u potpunosti se posvetila promoviranju novog filma ' X-Men: Dark Phoenix’ iz popularne Marvelove franšize

U britanskoj prijestolnici i društvu filmske kolegice Jessice Chastain, 23- godišnja glumica Sophie Turner odradila je gostovanje u popularnom talk showu voditelja Grahama Nortona.

Spomenuto gostovanje Sophie je ujedno iskoristila za predstavljanje novog imidža u znaku plave kose s gustim šiškama.

  • +2
Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novi, dramatičan izgled, zvijezda serije ‘Igra prijestolja’ uspjela je dodatno istaknuti make-upom u znaku crnog tuša za oči, dok se po pitanju modnog izdanja odlučila za crno odijelo od baršuna s plavo-bijelim, vezenim detaljima cvijeća na sakou.

Kao što se moglo očekivati, odijelo viđeno na Sophie potpisuje francuski dizajner Nicholas Ghesquiere na čelu modne kuće Louis Vuitton s kojom Sophie već neko vrijeme uspješno surađuje.

Na ovogodišnjem izdanju glamuroznog bala Met Gala u New Yorku, Sophie Turner se premijerno pojavila u društvu novopečenog supruga, glazbenika Joe Jonasa s kojim je crvenim tepihom muzeja Metropolitan prošetala u Louis Vuitton kreaciji, a posebno se isticala uzorkom zgrade pariškog Nacionalnog centra umjetnosti i kulture Georges Pompidou.