SUPER MAĆEHA

Gisele bez trunke šminke u igri s djecom

30.04.2010 u 15:14

Bionic
Reading

Slavna manekenka uživala je u parku u igri sa svojom obitelji, suprugom Tomom Bradyjem, šestomjesečnim sinom i posinkom Johnom Edwardom, Bradyjevim sinom iz prijašnje veze. Gisele se zabavljala u sportskom izdanju bez kapi šminke na sebi, potpuno neopterećena izgledom, za razliku od mnogih drugih slavnih mama

Sportski outfit, tenisice, trenirka i šilterica i lice bez šminke, rijedak je odabir slavnih mama, no najbolje plaćena manekenka pokazala je da sjajno izgleda i bez šminke. Gisele je nedavno rekla da uživa u svakom trenutku majčinstva i da želi što prije roditi te da joj je san imati veliku obitelj budući da i sama ima pet sestara. A koliko uživa u majčinstvu, najbolje pokazuju nove fotografije.

Sa suprugom Tomom Bradyjem, zvijezdom američkog nogometa, manekenka uživa u svakom slobodnom trenutku s njihovim sinom Benjaminom Reinom i posinkom Johnom Edwardom kojeg je Brady dobio u vezi s glumicom Bridget Moynahan

Dok je Gisle nosila malog Benjamina u nosiljci, zabavljala je i posinka s kojim od početka veze s Bradyjem njeguje odlične odnose. No, odnosi između Bradyja i bivše zaručnice Bridget nisu zato bili nimalo bajni. Nakon što su službeno prekinuli, a Brady već započeo vezu sa Gisele, Bridget je objavila da je trudna i da namjerava roditi. Par je ostao u zategnutim odnosima, no Brady nije zbog toga zanemarivao svog sina, pa je svaki slobodan trenutak provodio u njegovu društvu, a maleni John je odlično prihvatio i slavnu maćehu.

Budući da Bridget sa sinom živi u Kaliforniji, a Brady igra na drugoj strani američkog kontinenta, u Bostonu, Gisele i on odlučili su sagraditi kuću u njegovoj rodnoj Kaliforniji kako bi bio bliže sinu. U tijeku je gradnja megalomanske vile vrijedne 20 milijuna dolara koju par gradi u Brentwoodu, a koja će imati osam soba, teretanu, bazen, spa i garažu za šest automobila. Zemljište su platili dodatnih 11 milijuna, a prvi susjed im je kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger.