NEMA IH VIŠE

Gdje su nestale naše starlete?

03.07.2014 u 14:20

Bionic
Reading

Jedno je sigurno, s prestankom snimanja raznih realityja, nestale su i naše starlete

Najpoznatija starleta svijeta Kim Kardashian trenutno živi bajku u privatnom i u poslovnom životu.

Nedavno je sa svojim fanovima podijelila na Instagramu najavu nove videoigrice, u kojoj je ona glavna zvijezda.
'Uzbuđena sam što mogu najaviti izlazak nove videoigre 'Kim Kardashian Game', koja će od sljedećeg tjedna biti dostupna na App Store i Google Play platformama', napisala je ispod najave reality zvijezda.

Igrica će se moći skinuti putem pametnih telefona i tableta, a obožavateljima će omogućiti da uđu u svijet Kim Kardashian i obilaze zanimljiva mjesta i partyje, a mogu isprobati i posljednje modne trendove.

I dok ona ulogu starlete igra savršeno – ponekad se prošeta s dubokim dekolteom te je udajom još više profitirala - kod nas je situacija sasvim drukčija.

Otkako su 'Red Carpet' i veseli realityji nestali s malih ekrana, osim nedodirljive Nives Celzijus, nestale su i naše starlete.

Starleta dolazi od talijanske riječi 'starletta - zvjezdica' i označava mladu i perspektivnu glumicu u usponu, no kod nas su taj epitet prišivali svakome tko je provokativan i želi postati poznat.

Donedavno niste mogli otvoriti portal, a da vas ne proganjaju nove informacije o Maji Morales, Simoni Gotovac i Avi Karabatić, koje se danas više gotovo i ne pojavljuju u medijima.


O zloćki Maji Morales već godinama se ne može čuti ni jedna informacija. Maja se preselila u Beograd, a kako je pisao Pressonline, od svog dečka dobila je kuću na Dedinju. 'Točno je da sam kuću dobila na dar od dečka', pohvalila se srpskom mediju starleta koja ne želi otkriti koji joj je to frajer darovao kuću, jer privatni život želi zadržati za sebe.

Simona Šajn se, prema vlastitu priznanju, spasila od grješnog života, a sada vjernicima po crkvama priča kako je živjela dok nije upoznala Boga. Priznaje, živjela je u grijehu. Od svoje trinaeste živjela je, kako sama kaže, nečisto i u bludu. Prisjeća se da ambicioznosti vlastite majke da njezina kći uspije u svijetu mode, nije odgovaralo upravo Simonino tijelo, pa je Simona patila od bulimije te uzimala alkohol i droge.

Nakon što je upoznala je Antu Gotovca, nastavila je s raskalašenim životom, a priznaje i da se bavila prostitucijom.

Ava Karabatić više se ne hvali čak ni peticama u indeksu. Iako je snimila pjesmu 'Ljubavnica', Ava je pomalo zaboravljena priča, osim kada ponekad sudjeluje u nekom humanitarnom projektu ili na poziv medija ispali neki novi 'biser'.

Ipak, u Srbiji se starlete još uvijek ne daju. Najpoznatija imena su Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić, koje su u medije dospjele preko reality showova 'Big Brother' i 'Survivor'.

Stanija Dobrojević već nekoliko puta najavljivala je da će u Srbiji otvoriti školu za starlete.

'Kada bih vam zaista objasnila značenje pojma 'starleta' i objasnila kako to funkcionira u svijetu, mislim da bi sve djevojke i djevojčice rekle 'Mama, kad porastem hoću da budem starleta', tvrdi Stanija, koja ipak do danas nije ostvarila tu želju.