MODNO FINALE U PARIZU

Futuristička revija Chanela uz Lily-Rose Depp i Carlu Bruni

04.10.2016 u 17:31

Bionic
Reading

Veliko finale Tjedna mode u Parizu obilježila je kao i mnogo puta dosad spektakularna revija modne kuće Chanel, no ove jeseni u prvim redovima bilo je manje svjetskih zvijezda nego inače. Karl Lagerfeld napravio je korak u budućnost i slavna pariška palača Grand Palais postala je na jedan dan Chanel Data Centar. Nova Chanelova kolekcija za proljeće/ljeto 2017. modni je futurizam inspiriran internetom

Chanelove revije na pariškom Tjednu mode tradicionalno pohode najveće svjetske zvijezde, no danas nije bilo tako. Mračna strana Grada Svjetlosti sve više dolazi do izražaja i oružana pljačka Kim Kardashian učinila je svoje pa je tako najveća zvijezda Chanelove revije bila Lagerfeldova 17-godišnja muza Lily-Rose Depp.

Bila je tamo i nekadašnja prva dama Francuske Carly Bruni Sarkozy koja, otkad je krenula predsjednička kampanja njezinog supruga, sve više pohodi pariška javna događanja. Uz Ushera, Courtney Love i njezinu kćer Frances Cobain, u prvim redovima sjedile su manje poznate francuske zvijezde.

Kako bilo, to nije umanjilo modni spektakl u režiji Karla Lagerfelda, dizajnera koji je jednu od najljepših pariških palača Grand Palais pretvorio u informatički centar Chanel. Kolekcija proljeće/ljeto inspirirana je tehnološkim inovacijama, prvenstveno internetom. Reviju su, za promjenu, otvorile dvije manje poznate manekenke prerušene u robote, a ne kao dosad Cara Delavigne i Daria Werbowy.


Karl Lagerfeld


Usher

#DataCenterChanel #SpringSummer2017 #PFW

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on

#DataCenterChanel #SpringSummer2017 #PFW

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on