carstvo igara i pustolovina

Fun park Biograd: Prije dosadne svakodnevnice krenite u Igre bez granica i svemirske pustolovine!

24.08.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Kada bi nakon praznika pitali djecu jesu li spremni za školske klupe ili roditelje za posao sigurno bi dobili negativan odgovor. Naravno ljetnih praznika nikada dosta, kao ni zabave. No prije zamorne svakodnevnice u Fun Parku Biograd uronite još u carstvo igara, pustolovina na atrakcijama i odličan zabavni program

IGRE BEZ GRANICA 03.-04.09.2022

Zaigrajte se i zabavite prije školskih klupa, poslovnih obaveza i to bez granica!

Igre bez granica obuhvatit će brojna natjecanja i zabavu s kojima će se pozdraviti školski praznici. Povedite ekipu, obitelj jer se u Igrama bez granica igrate se i natječete u svim kategorijama! Zabavnim igrama na terenu priključit će se i atrakcije Fun Parka Biograd koje će dati sve od sebe da vas dobro zabave! Zarotirajte se još na super adrenalinskom čekiću Tornadu, prohujite kroz plave šine na jadranskom brzincu Big Blue-u ili uhvatite opasne svemirske zavoje na crvenim tračnicama Aliena. Pljusnite u bazen i okružite se tisućama mjehurića na Atlantisu. Istražite čudesan jurski svijet u posebnim autićima, okusite divlju stranu parka i veselu zabavu na Divljem zapadu ili zaplovite brodovima u zabavnom piratskom zaljevu. Čarolija Fun Parka Biograd leži u tome da na jednom mjestu možete uskakati u razne pustolovine. S mora na prerije, pa u jurski park, a onda u svemirske šine i usput napraviti najbolje fotografije sa tematskim čuvarima atrakcija. Strašni Alien i ekipa malih zelenih, dino jaja i dino ekipa, western kulisa ili kapetan Sparrow uz Piratski zaljev i ogromni transformeri u parku prave su atrakcije za najbolje fotografije.

Zabava kreće već od 14 sati kada možete uroniti u popularni pjenjak i plesati okruženi sapunicom. Nakon toga kreće pravi maraton zabavnih igara i natjecanja. Poradite na kondiciji jer ove igre zahtijevaju i spretnost i snagu. Nakon igara slijedi tombola, jer kao što znate svaka ulaznica je ujedno i ticket za tombolu koji nekome može donijeti i nagradu.

Za sve one koji bi htjeli ponijeti i neku uspomenu na ljeto i zabavu tu je čudesna Škrinja s blagom puna suvenira i igračaka!

Program:

  • 14:00 - Pjena party
  • 16:30 - Sati igre bez granica - potezanje konopa (ispred pozornice), obaranje ruku, trčanje sa žlicom sa bombonima, štafeta i natjecanje u penalima
  • 19:00 – Tombola

Nakon igara na zemlji zabava se lansira visoko u svemirska prostranstva gdje vas čeka šarolika svemirska ekipa.

SPACE PARTY 10.-11.09.

Alien, Transformeri i svi poznati svemirci otkriti će vam najzabavnije strane mističnog svemira i odvesti vas u avanture bez granica. Najstrašniji i najpoznatiji svemirski negativac-Alien smjestio se u centru Fun Parka Biograd i sve posjetitelje mami ludim vožnjama u svom poznatom Alien coasteru koji krivudavim tračnicama juri Fun Park Biograd galaksijom. Uskočite u bolid i provjerite zašto su vožnje Alienom pune adrenalina i dobre zabave.

Za ovaj poseban party Fun Park Biograd kreirao je posebnu galaksiju punu adrenalinskih doživljaja. U zero gravity zone okusite čaroliju lakoće kretanja bez gravitacije- raj za klince i klinceze gdje mogu doživjeti bezgravitacijsko stanje kakvo se može osjetiti samo van Zemljine atmosfere. Za ljubitelje video igrica tu je najveća i najbolje opremljena dvorana na ovim prostorima i fantastična virtualna 7D pustolovina XD Dark Ride-jedina u ovom dijelu Europe.

Sa Space ekipom Funny će vas dočekati na ulazu od 18 h sa slatkim iznenađenjima i uvesti vas u veselu zabavu Fun Park Biograd galaksije. Program:

  • 14:00- slikanje s Funny i podjela bombona
  • 16:00- slikanje s Buzz svjetlosnim
  • 17:00- pjena party
  • 18:00- šetnja transformera
  • 19:00- tombola

Kažu da će i ove sezone zabava na Jadranu trajati cijeli rujan, a tematski vikendi u Fun Parku Biograd idealni su za nadopunjavanje baterija za nadolazeću svakodnevnicu. Zato skupite ekipu i krenite u naš centar zabave gdje pustolovine i igre nemaju granica!