IDEALAN LJETNI DODATAK

Franku Batelić obožavateljice zatrpale upitima o cool torbici; ona je odlučila pokloniti jednoj od njih

20.06.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Franka Batelić prije nekoliko je dana svojoj publici predstavila novi singl i video spot za isti, snimljen na ulicama Labina, gdje je pjevačica odrastala. Osim Frankine sestrične Iskre i psa Oskara koji su također odigrali veliku ulogu spotu, Frankinim fanovima za oči je zapeo još jedan detalj iz spota - torba

Nakon što je spot za pjesmu 'Ljubav, ništa više' ugledao svjetlo dana, Franka Batelić zaprimila je gomilu upita gdje je nabavila preslatku mrežastu vintage torbicu od plastike s kojom se u video spotu prešetavala ulicama rodnog Labina.

Pjevačica i supruga našeg nogometaša Vedrana Ćorluke u spotu nosi prekrasan kompletić šarenog ljetnog uzorka koji neodoljivo podsjeća na kreacije čuvene modne kuće Dolce & Gabbana, a koji se sastoji od kratkih hlačica i košulje zavezane u čvor tako da izgleda poput crop topa.

Cjelokupan stajling Franka je začinila popularnim bijelim Golden Goose tenisicama za kojim trenutno luduju brojne trendseterice, no ipak najviše pažnje izazvala je bijela torbica u kojoj je Franka u spotu nosila francuski baguette.

'Ljudiii, puno vas se raspitivalo o mojoj bijeloj vintage torbici iz spota pa sam je odlučila pokloniti nekome od vas! Sve što trebate napraviti je otići na moj Youtube kanal i ispod spota za 'Ljubav, ništa više' ostaviti komentar u kojem opisujete vaše najbolje, najluđe, najdraže ljeto do sada ili pak što biste vi strpali u torbicu za najbolji ljetni tulum? (a da nije baguette hehehehe)... Čekam pročitati vaše odgovore i odabrati najkreativniji!', napisala je pjevačica pokraj videa koji je objavila na Instagramu.

ideja se naravno mnogima svidjela, baš kao i nova pjesma koja je već ušla u trendove na YouTubeu.

'Isti takav cekar je imala moja mama za svakodnevne kupovine, naravno kada sam ja bila mala. Sjećanja, sjećanja...', napisala je u komentarima jedna Frankina obožavateljica.

Inače, cekeri za shopping i plažu trenutno su vrlo popularni na modnoj sceni, a ako još uvijek niste pronašli svog favorita, zavirite u galeriju i pogledajte koje smo torbe od slame i pruća pronašli za vas.

  • +72
Torbe od slame i pruća Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo