PLES MU JE U KRVI

Prije točno 10 godina pobijedio je s Frankom Batelić u 'Plesu sa zvijezdama', a evo kako danas izgleda i što radi Ištvan Varga

13.06.2019 u 15:18

Bionic
Reading

Kada je 2006. na HRT-u krenuo 'Ples sa zvijezdama', kao plesni partner Maji Šuput našao se Ištvan Varga, godinu kasnije plesao je s Nikolinom Ristović, potom sa Zlatom Muck, da bi na kraju 2009. do pobjede došao s Frankom Batelić. Nakon toga kao da je nestao, a pojavio se tek nedavno kada je njegova bivša plesna partnerica, Gabriela Pilić, pobjedila na istom showu, koji se ovoga puta emitirao na Novoj TV

Njegova energiju i predanost plesu nije se mogla nezamijetiti tijekom njegovog sudjelovanja na plesnom showu 'Ples sa zvijezdama'. Četiri se godine natjecao i imao uvijek atraktivne plesne partnerice. Sve je započelo još 2006. s Majom Šuput, potom je godinu kasnije plesao s Nikolinom Ristović, a onda i sa Zlatom Muck.

  • +9
Ištvan Varga Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Tek je 2009. uspio zasjesti na pobjednički tron, kada mu je plesna partnerica bila Franka Batelić. Zajedno s plesnim showom, profesionalnom plesaču i svojedobno državnom prvaku u standardnim plesovima Ištvanu Vargi rasla je i popularnost mimo malih ekrana, a onda je jednostavno 'nestao'.

Televizijski gledatelji imali su ga priliku vidjeti nedavno kako iz publike, na istom onom showu na kojem je pobjedio prije 10 godina, ali ovoga puta u produkciji druge televizijske kuće, Nove TV, navija za svoju bivšu plesnu partnericu Gabrielu Pilić, koja je ove godine odnijela pobjedu sa glumcem Slavkom Sobinom.

I moramo primjetiti, Ištvan Varga nije se puno promijenio, jedino je malo 'ojačao', očito redovno vježbajući, a sudeći po njegovom Instagram profilu, svoje je tijelo ukrasio i brojnim tetovažama.

A razlog zašto ga ne viđamo često? Pa vjerojatno je i taj što u posljednje vrijeme ovaj profesionalni plesač standardnih plesova živi u Moskvi, gdje i dalje radi ono što najbolje zna - pleše.

Upravo taj grad još je jedna poveznica njega i Franke Batelić, koja je posljednjih godina često tamo boravila, budući da njezin suprug Vedran Ćorluka tamo igra nogomet.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube