SVESTRANA MARLA

[FOTO] Sedmomjesečna mezimica Marija Petrekovića već pokazuje smisao za modu

05.04.2021 u 22:48

Bionic
Reading

Na predstavljanju dječjeg romana 'Pustolovine Tizi Enili: Eksperiment', poznatog fotografa Damira Hoyke, u ponedjeljak je u zagrebački Zoo vrt stigao i novopečeni tata Mario Petreković sa sedmomjesečnom kćerkicom Marlom

Ponosni tata nije ispuštao iz ruku svoju mezimicu, koju je za izlet u Zoološki vrt prigodno odjenuo u majicu i čizme s leopard printom te 'slinčekom' u boji fensi čizmica.

Mario Petreković s obitelji Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar/CROPIX

Poznati voditelj i komičar otac je postao prošloga ljeta, a vijest o dolasku prinove je u svom stilu podijelio na Instagramu.

'Napokon slobodna! 5ak, 21.8.2020 stigao nam je najnoviji model budilice - Marla 5reković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest!', napisao je Petreković.

Svoju odabranicu, lijepu Slovenku Aleksandru Kramberger, Petreković je predstavio 2018. godine na premijeri filma 'Comics Sans' u kinu Europa.

Aleksandra je doktorica stomatologije, a na studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu stigla je iz Murske Sobote. Poput svestranog Marija, i Aleksandra je zaljubljenica u adrenalinske sportove.

Očevu svestranost, čini se, dijeli i malena Marla, koja je nakon pomno praćenog predstavljanja Hoykine knjige, u čemu joj je pomogao tata štiteći joj okice od jakog proljetnog sunca, počela i sama eksperimentirati.

  • +7
Predstavljanje dječjeg romana Damira Hoyke 'Pustolovine Tizi Enili: Eksperiment' u zoo vrtu Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Petreković mi je poslao ovu fotku i rekao da je njegova curica na licu mjesta počela 'Eksperimentirati'', objavio je nakon predstavljanja knjige 'Pustolovine Tizi Enili: Eksperiment' na svom Instagramu Damir Hoyka.