STIGLA MARLA

Transformacija koju je priželjkivao: Mario Petreković postao otac

21.08.2020 u 21:13

Bionic
Reading

Poznati domaći voditelj i komičar Mario Petreković postao je u petak otac, a sretnu vijest o rođenju prinove podijelio je na društvenim mrežama

'Napokon slobodna! 5ak, 21.8.2020 stigao nam je najnoviji model budilice - Marla 5reković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest!', napisao je u svom stilu Petreković na Instaramu i objavio fotografiju malene Marle koju doji mama Aleksandra.

Petreković, koji je nedavno napunio 48 godina, govorio je već prije kako mu je velika želja postati otac.

'Transformirati se u oca bilo bi odlično. Eto, tom se liku jako veselim', izjavio je ranije Petreković, pobjednik prve sezone televizijskog showa Tvoje lice zvuči poznato, a u ožujku je putem društvenih medija objavio da će postati otac.

Svoju odabranicu komičar je predstavio prije dvije godine na premijeri filma 'Comics Sans' u kinu Europa.

Doktorica stomatologije Aleksandra Kramberger u Zagreb je stigla na studij na Stomatološkom fakultetu. Rodom je iz Murske Sobote, a o lijepoj Slovenki poznato je još tek da je zaljubljenica u adrenalinske sportove poput svog dragog.

U određenom periodu gotovo da je bilo nemoguće deset minuta gledati televiziju i ne vidjeti Petrekovića u nekoj od natjecateljskih, komičarskih ili voditeljskih uloga, a iz tog perioda ostala su mu brojna poznanstva i prijateljstva, što je vidljivo i u brojnim čestitkama koje su mu uputili brojni slavni s kojima je na ovaj ili onaj način surađivao.

Izdvojit ćemo ipak komentar jednog njegovog kolege komičara, koji je od srca čestitao bebi, mami, tati, a i kolegi Petrekoviću.