MLADA PODUZETNICA

Evo zašto Mirela Forić nema vremena za šoping

09.10.2012 u 10:31

Bionic
Reading

Mirela Forić Srna još je jednom pokazala koliko stila ima na posebnoj reviji Cro a portera gdje su se sakupljala sredstva za UNICEF-ov projekt udomljavanja djece s poteškoćama u razvoju

Mlada poduzetnica Mirela Forić Srna došla je na reviju s ciljem za pomoć oko udomljavanja djece s poteškoćama u razvoju, gdje su se prodavale i unikatne krpene lutkice naših dizajnera, a sve je oduševila outfitom i svježim izgledom.

Lijepa Mirela imala je kožnu suknju koja je otkrila njene vitke noge, a sve je spojila s neobičnim sakom koji podsjeća na vojničku odoru. Reviju je gledala u društvu prijateljice Ive Balaban, a budući da su obje majke, rado su podržale akciju Cro a portera i UNICEF-a.

Mirela Forić voli modu, ali trenutno je toliko zaokupljena svojim projektom da još nije šopingirala ni punila ormar jesenskom odjećom.

'Joj, imam previše posla s online projektom Buro 247i uopće ne razmišljam o šopingu', rekla nam je ponosno Mirela i dodala kako recesija ne utječe na njezin modni izričaj, jer je inače sklona kombinirati stare i nove stvari iz ormara.

'Inače ne postoji odjeća ili primjerice torbice za kojima jako žudim. Ako nešto imam, dobro, ali ako nemam, i to mi je ok', otkrila je Mirela kojoj je jako drago da u javnosti hvale njen modni stil, ali odjeću bira jako spontano, ovisno o tome kako se osjeća.

Na Cro a porteru nije bila nekoliko godina, ali joj je drago da je konačno došla, posebno zbog Viktora Drage s kojim je surađivala na početku svoje karijere.