vraća sjaj i uklanja mrlje

Evo zašto je serum s vitaminom C jedini neizostavan proizvod u njezi kože

24.09.2023 u 20:45

Bionic
Reading

Od sposobnosti uklanjanja mrlja i ujednačavanja tena, preko pružanja mladenačkog sjaja, do uklanjanja bora; serum s vitaminom C s razlogom je must have proizvod u dnevnoj rutini njege kože

Serum s vitaminom C izrazito je efikasan u uklanjanju mrlja s lica te koži daje novi sjaj koji odiše prirodnom ljepotom, stoga ga njegova svojstva čine uistinu neizostavnim preparatom u beauty rutini.

Za razliku od retinola, nimalo nije agresivan na koži, a svojim antioksidativnim svojstvima djeluje kao štit u obrani protiv bora i nastanka novih mrlja, uz ujednačavanje tena te učvršćivanje kože uslijed stvaranja kolagena.

Na tržištu postoji niz seruma s vitaminom C u raznim postocima, a ako se prethodno niste savjetovali s dermatologom oko odabira onog po mjeri upravo vaše kože, igrajte na sigurno i birajte preparat sa stabiliziranom formulom.

Iako vitamin C nije fotosenzibilizirajući, ipak ga treba kombinirati sa zaštitnim faktorom jer će u kombinaciji s kremom za zaštitu od Sunčevih zraka dati najbolje od sebe.

Drunk Elephant: C-Firma Fresh Day Serum

Novi i poboljšani C-Firma Fresh Day Serum brenda Drunk Elephant dolazi u dvije bočice (tekuća baza seruma i bočica koja sadrži 15 posto praha l-askorbinske kiseline) koje pomiješate prije prve upotrebe kako biste stvorili stabilnu formulu koja je svježa šest mjeseci te daje još efikasnije rezultate.

Prepun je antioksidanata, esencijalnih hranjivih tvari i voćnih enzima, a oni zajedno rade na učvršćivanju i posvjetljivanju izgleda kože te smanjuju znakove starenja.

Clarins: Bright Plus

Clarinsov serum prožet je derivatom vitamina C koji posvjetljuje, pojačava sjaj i ujednačava ton lica. Dokazana dvostruka snaga oksigenacije ekstrakta sjemenki ruže, mirte i acerole potiče stanično disanje kako bi se oživio suhi ten, otkrivajući svjetliju, blistavu kožu i zdrav sjaj iznutra. Visok sadržaj aktivnih tvari momentalno hidratizira te djeluje na tamne mrlje, pružajući koži luksuznu njegu.

Khiel's: Powerful-Strength Vitamin C Serum

Ovaj snažan serum formuliran je s 12,5 posto vitamina C i hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjujući bore u samo dva tjedna. Pojačava blistavost, pomaže u učvršćivanju te smanjuje tanke linije i pore, čineći kožu glatkom i mladenački sjajnom.

Biotherm: Life Plankton™ Serum Regenerating Elixir

Biothermov dnevni serum formuliran je s vitaminom C, koji posvjetljuje kožu, hijaluronskom kiselinom, koja pomaže zadržati vodu, i Life Planktonom, 100 posto prirodnim i obnovljivim sastojkom koji pomaže u regeneraciji. Pogodan je za sve tipove kože, a nakon samo jednog tjedna lice čini 52 posto sjajnijim.

L'Oreal: Revitalift Clinical Serum

Visoko koncentrirani serum s 12 posto čistog vitamina C za dokazano dvostruko blistaviju i trostruko glađu kožu za mjesec dana. Uz to, vidljivo korigira tri rana znaka starenja: neujednačen ten, pore i sitne bore te je pogodan za osjetljivu kožu.