TAJNE ŽELJE

Evo što nam muškarci najčešće prešućuju

10.10.2011 u 06:59

Bionic
Reading

Obično se za žene misli da su u vezi tajanstvene i komplicirane, ali novija saznanja o vezama i odnosima kažu da ni muškarci nisu jednostavni ili ravnodušni

Chris Abani za Shine je otkrio neke misli i tajne s kojima se muškarci u vezi svakodnevno suočavaju, ali ih nerado dijele s partnericom jer brinu kakav će dojam ostaviti.

Skrivanje osjećaja

Dok žene često prigovaraju da su muškarci zatvoreni i ne pričaju dovoljno, jače polovice tvrde da su pune žudnji, razmišljanja ili strahova. Zašto o tome onda ne progovaraju? Oduvijek su žene pričale, a muškarci su bili snažni i držali su obitelj na okupu. Stoga im je ponekad teško otvoreno pokazati koliko ranjivi mogu biti.

Ta ih ranjivost dovodi do toga da nekad radije prešute svoje osjećaje jer ne žele da ih partnerica vidi kakvi su zaista - rade greške i ponekad su nemarni, a to uništava sliku o velikom alfa muškarcu. Ako se prikažu točno kakvi jesu, boje se da će partnerica otići.

Komunikacija

Muškarci komuniciraju i to vrlo direktno. Ali kako su žene komplicirane, teško im je prihvatiti da stvari mogu biti jednostavne ili tako kratko i jasno izrečene. Budući da su od krvi i mesa, nisu uvijek sveci i znaju se poigrati sa ženama. Ako, primjerice, ne zovu par dana, ne žele se javiti prerano i biti nametljivi ili mu se jednostavno ne sviđate. Ali to je onda to, trećeg nema.

Muškarci vole izmjenjivati nježnosti

Seks

Uvijek škakljiva tema, ali dobro je znati da su i muškarci nesigurni poput žena. Ženska anatomija muškarcima je uvijek pomalo misteriozna. Čak i kada misle da su na tom polju eksperti, s novom partnericom osjećaju kao da su na početku.

Znakovi pažnje

Žene su te koje najčešće vole male sitnice i to ističu, ali i muškarci vole šalicu kave ujutro ili dobru knjigu na poklon. Ponekad su toliko smotani da ne vide jasne znakove koje odašiljete pa trebate biti direktniji.

U vezi

Vole se maziti i dodirivati ponekad čak i više nego žene. Svaki muškarac želi zadovoljiti partnericu i zaista ne vide sve sitne mane koje one pretjerano ističu, posebno za vrijeme seksa.

Većina muškaraca zahvalna je na svakodnevnim obavezama koje partnerice preuzmu na sebe i zbog toga se osjećaju voljeno. Stoga bi rado vratili uslugu na bilo koji drugi način.