OBRATITE PAŽNJU

Evo koliko grudnjaka svaka žena treba imati

05.01.2016 u 10:07

Bionic
Reading

Donje rublje prečesto je krivac za loše odjevne kombinacije jer se ocrtava ili ne drži sve na svome mjestu kako bi trebalo, a žene često ne pridaju dovoljno pažnje izboru kvalitetnog grudnjaka

Istraživanje tvrtke Negative Underwear pokazalo je da žene ponekad nose grudnjake još iz razdoblja srednje škole, a često ne mijenjaju veličinu niti prate koliko im se povećao obujam na leđima, što je uz dobre košarice vrlo bitno da bi grudnjak pravilno stajao i podržavao grudi

Prema njihovom istraživanju, svaka žena bi u ladici trebala imati najmanje četiri grudnjaka za tjedan dana. Također, važno ih je rotirati kako bi što dulje potrajali jer jednom kada izgube elastičnost ne stoje kako treba.

'Mijenjate li grudnjake na taj način i računate li na to da ih između dva nošenja treba oprati, potrebna su vam četiri grudnjaka', zaključila je Marissa Vosper iz Negative Underweara.

Njezino je mišljenje da današnji grudnjaci imaju vijek trajanja od godine do godinu i pol prije nego što izgube elastičnost i formu jer toliko otprilike traju materijali od kojih se izrađuju. Čim naramenice nisu čvrste kao prije, košarice izgube formu ili se vidi da je materijal istrošen, grudnjak treba zamijeniti.