STRUČNJACI VRATILI

Evo koje modele cipela možete preskočiti, a koje trebate birati

01.06.2017 u 12:58

Bionic
Reading

Ove sezone svjedoci smo vrlo neuobičajenih modela cipela u raznim varijantama materijala od baršuna, satena i šljokica. Iako su se kao trend itekako nametnule sveprisutne natikače, stručnjaci nam ipak savjetuju da se držimo onoga u čemu se osjećamo najudobnije i najprirodnije. Na koncu, ovaj trend nosiv je još svega nekoliko mjeseci, dok nam lijepo vrijeme to dozvoljava. Zato evo koje je modele ove sezone ipak bolje zaobići

Bacite li pogled na trendove u svijetu obuće posljednjih nekoliko mjeseci, zamijetit ćete da su natikače jedan od nezaobilaznih modela cipela na policama sada već gotovo svih brendova.

Iako su neki odmah odbacili ovaj hit komad sezone, mnoge im žene ipak nisu odoljele.

Natikače možda djeluju vrlo udobno i jednostavno, ali najnoviji modeli koji dolaze u raznim varijantama, od krzna, satena, šljokica, baršuna te na visoku petu, nisu baš najsretnije rješenje. Zato je tim stručnjaka modne stranice Mytheresa.com izabrao modele koje bez problema možete preskočiti u šopingu.

  • +10
Cipele koje ne treba kupiti 2017. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Bolje je prestati gledati trendove koji se mogu mijenjati brzinom svjetlosti i vraćati se te se usredotočiti na vlastite osjećaje udobnosti i ljepote', poručili su stručnjaci.

Kupujte sve osim bazičnih, običnih modela! Zaboravite na pridjeve kao što su minimalističko, obično, jednostavno... Uniformu zaposlene djevojke u trapericama boyfriend kroja i sakou muškog kroja začinite spektakularnim cipelama, pravim statement komadom koji će privlačiti poglede, poručuju stilisti.

Objavu dijeli FazFeed (@fazfeed)