ŠTO JE IN, A ŠTO OUT?

Natikače iz 90-ih vraćaju se na velika vrata

27.03.2017 u 12:11

  • +8

Natikače su ponovno IN

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sjećate li se natikača koje su 90-ih vladale modnom scenom? Udobna ljetna obuća bacila je sjenu na tenisice na punu petu, vrtoglavo visoke potpetice i štikle zaobljenog vrha, a trgovine su prepune svakojakih modela od kojih zastaje dah. Pročešljali smo dućane u potrazi za idealnim ljetnim natikačama koje morate imati u svom ormaru

S proljećem dolazi red i na proljetno čišćenje ormara koji zasigurno niste očistili već duže vrijeme. Na dnu ormara stoje kutije sa starim cipelama koje su odavno izašle iz mode, a na većinu njih vjerojatno ste već i zaboravili. Ako vam je žao baciti bilo koje od njih, iako vam samo stvaraju gužvu, možda imamo rješenje za vaše probleme.

Višak cipela koje već godinama skupljaju prašinu pospremite u vrećicu i poklonite onima kojima je to najpotrebnije. Osim što ćete dobiti više prostora za cipele, osjećat ćete se ispunjeno jer ste učinili dobro djelo. Ako vas hvata panika od odvajanja, utješit će vas vijest da se negdje na dnu vašeg ormara zasigurno skrivaju i nekad popularne natikače koje su 90-ih bile pravi hit.

Nemojte ih ni slučajno bacati jer su ove cipele ponovno must have! Tenisice na punu petu, cipele s vrtoglavo visokim i tankim potpeticama te štikle zaobljenog vrha ove godine su daleka prošlost, stoga napravite mjesta na policama za novi trend koji će obilježiti ovu sezonu – natikače.

Ponuda je, naravno, nikad veća, a mi smo pripremili nekoliko ideja koje bi vam mogle skratiti sate skitanja po dućanima. Zavirite u galeriju i pronađite idealne natikače u kojima ćete se šetati ovog ljeta.