ZA CHIC STAJLINGE

Evo kakvi će modeli haljina biti hit ovoga proljeća, a stoje svima bez obzira na dob

18.04.2023 u 06:08

Bionic
Reading

Haljine su već dugo modni klasik, a unazad nekoliko godina zbog svoje su popularnosti u samome vrhu

Haljine su omiljeni komad koji obožavaju mnoge zaljubljenice u modu jer nas u jednom potezu rješavaju muka oko osmišljavanja kombinacija.

Baš poput kombinezona, kad se radi o popularnim haljinama, stajling je začas gotov, a samo o raspoloženju ovisi hoćete li ih spojiti s tenisicama, espadrilama, kaubojskim čizmama, sandalama, loafericama, natikačama...

Čim krene toplije vrijeme, lepršave haljine preplave gradske ulice, ali i profile poznatih fashionistica na Instagramu.

PASTELNA RAPSODIJA

Magnet za poglede: Pokorila gradske ulice u savršenoj ljetnoj haljini i chic sandalama

Pogledaj galeriju

Osim toga, dobrodošao su odjevni komad i kad se radi o slojevitom odijevanju idealnom za varljivo proljeće te ih možete nositi i s trendi balonerima, parkama, bajkerskim jaknama, modelima od kože, ženstvenim kardiganima...

Pravi je trenutak da svoju garderobu obogatite nekom chic haljinom, a ako niste sigurni kakvi su modeli in i pristaju li svima bez obzira na dob, donosimo nekoliko korisnih smjernica. Osim toga, ako niste previše zaljubljeni u cvjetne uzorke, ne brinite se, postoji još nekoliko vrlo chic varijanti proljetno-ljetnih modela koji ne izgledaju ništa manje ženstveno.

  • +8
Haljine do 200 eura Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cut out haljine: Prošlogodišnji hit modeli i ove godine bit će neprikosnovene modne zvijezde, a ako želite pokazati i nešto kože te npr. otkriti vitak struk, cut out haljine su sjajno rješenje. Vrlo su elegantne i fantastična opcija i za nadolazeću sezonu vjenčanja.

Asimetrične haljine: 2000-e su bez sumnje bile u znaku asimetričnih haljina, a njih su ove sezone u svoje aktualne kolekcije uvrstile i poznate modne kuće Ulla Johnson, Lunchen, Alexandre Vauthier i Kim Shui.

Prozirne haljine: Brendovi Fendi i Siriano napravili su sjajan potez ovakvim modelima haljina te su oduševili trendseterice.

Haljine od tila: Ovoga proljeća i ljeta sve će biti u znaku ovih romantičnih varijanti haljina koje jamče oduševljene poglede. Osobito će biti na cijeni modeli načinjeni razigranom tehnikom tie dye.

Slip haljine: Podsjećaju na donje rublje i s vremenom su postale punopravan dio proljetno-ljetne garderobe bez obzira nosite li ih s majicom ili oversized košuljom, uz kardigan ili oversized džemper.