FATALNI NOGOMETAŠ

Evo kakve djevojke privlače Vedrana Ćorluku

25.07.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Iako za sebe tvrdi da nije pretjerano zaljubljive prirode, jednog od najatraktivnijih hrvatskih reprezentativaca Vedrana Ćorluku spajaju sa svim curama s kojima se nađe u društvu. No nakon što je proveo tri dana na Bolu s lijepom Lanom, na kraju je ipak završio u zagrljaju lijepe Franke Batelić

Nakon prekida duge veze i zaruka s atraktivnom i samozatajnom Ivom Buzov, zgodnog Vedrana Ćorluku konstantno spajaju s mnogim ljepoticama.

Tako se brzinom svjetlosti mijenjaju imena koja se s njim povezuju, a redom je riječ o vrsnim ljepoticama. Zgodni nogometaš bio je tako u kratkoj vezi sa svojom imenjakinjom Vedranom Linardić, partijao je s Frankom Batelić, družio se sa zgodnom Petrom Kapor iz 'Larinog izbora' u klubu, a u kino je išao s maturanticom Ellom Rosom.

'Nadam se da će biti još ljubavi, zapravo siguran sam da ću naći svoju bolju polovicu', zaključio je nogometaš u nedavnom intervjuu dodajući da mu je iskrenost najbitnija u muško-ženskim odnosima.

Sve djevojke koje se povezuju sa zgodnim 26-godišnjim reprezentativcem zapravo neodoljivo su vrlo slične. To su mlade atraktivne djevojke, neke s izgrađenom karijerom, a medijima su jako dobro znane i vrlo zanimljive te ne treba posebno isticati kako su iznimno zgodne.

'Većinom me privuku crnke, ali ne mogu reći da imam neki određeni tip', jednom je prilikom rekao nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka koji, čini se, još nije odlučio tko je nova idealna djevojka za njega.

Zaključak je da Vedran voli dugokose i vrlo atraktivne djevojke koje znaju što hoće. On vjerojatno sluša svoju majku koja ga je savjetovala da u širokom luku zaobilazi lake žene.

Iako je njegovo srce nedavno zauzela Lana Čermak s kojom je proveo tri dana na Bolu, čini se da je susret s Frankom Batelić na Zrću bio fatalan.

Franka je nedavno okončala vezu s Lukom Tomašem iz KinoKluba, a Ćorkula lijepoj pjevačici nije mogao odoljeti.

Pitanje je tko će fatalnog nogometaša osvojiti toliko da će na ruci možda istetovirati njeno ime, kao što i dan danas nosi ime svoje bivše zaručnice.