DOBRO JOJ IDE

Evo kako Josipa Pavičić održava vitku liniju

21.03.2014 u 16:56

Spisateljica Josipa Pavičić

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Josipa Pavičić uvijek izgleda besprijekorno, a na vitkoj liniji pozavidjeli bi joj mnogi. Kako ništa ne dolazi bez malo muke i vježbanja, dobro zna i Josipa koja je sunčani dan iskoristila za rolanje po Jarunu

Odjevena u uske maskirne hlače i majicu s kapuljačom Josipa Pavičić nabacila je role i sunčani dan provela u rolanju oko zagrebačkog jezera Jarun. Na vitkoj i besprijekornoj liniji pozavidjeli bi joj mnogi, a Josipa je i u ovom sportskom izdanju pokazala kako njena linija nema mane. I dok na razne društvene evente dolazi skockana od glave do pete, za rolanje po Jarunu Josipa je bila u potpuno sportskom izdanju, a dugu kosu je zavezala u ležernu punđu te na oči stavila poveće sunčane naočale.

Iako se može pohvaliti sjajnom linijom, Josipa ne prakticira dijete. 'Nisam tip koji drži dijete, a dobar izgled dugujem unutarnjem zadovoljstvu. Što sam starija, to sam zadovoljnija sobom, znam što hoću', otkrila nam je u nedavnom intervjuu. Međutim, vodi računa o redovitom vježbanju, a ima li boljeg načina od rolanja po suncu?