PORAZILA I PRINCEZU KATE

Evo čiji je modni stil najpopularniji!

27.09.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Prema britanskom modnom web siteu MyCelebrityFashon.co.uk, stil mlade američke glumice bio je češće pretraživan nego odjevne kombinacije omiljenih modnih ikona Emme Watson ili Kate Middleton i njezine sestre Pippe

Kristenin modni stil, za koji mlada glumica kaže da je nadahnut rockom, sve je popularniji.

U vladavini zakovica, kožnih bajkerskih jakni i majica s printovima, nekako nas ne čudi što je zvijezda sage 'Sumrak' došla na svoje!

Prema britanskom web siteu MyCelebrityFashon.co.uk, Kristenine su odjevne kombinacije u posljednja tri mjeseca privukle veliko zanimanje, a njezin je modni stil bio češće pretraživan nego ono što su nosile npr. Kate Middleton, Emma Watson ili Zooey Deschanel. Omiljena Pippa Middleton je pala čak na 11. mjesto!

Statistike ovoga web sitea pokazale su da Kristen Stewart (22) polako preuzima titulu najbolje odjevene slavne osobe.

Iako se za svečane prigode zna pomno urediti, Kristen smo na crvenom tepihu mogli vidjeti i u trapericama i starkamašto na njoj izgleda bez greške.
Kristeninoj osobnosti savršeno pristaje takav stil jer ova mlada zvijezda u slobodno vrijeme najradije svira gitaru i uživa u glazbi grupa U2, Radiohead, The Shins, Interpol, The Beatles, Green Day, Nirvana, Led Zeppelin, Beck...

'Kakve god da je poteze napravila u svom ljubavnom životu, Kristenin stil je definitivno nešto u čemu ona ne griješi. Od Kristen po pitanju mode možemo puno toga naučiti. Ova djevojka ima stila, zato pripazimo na nju!', komentirala je urednica MyCelebrityFashion.co.uk.

Čime to Kristen oduševljava? Vjerojatno je tajna u njezinom casual stilu sa snažnim rokerskim prizvukom koji joj sjajno pristaje, te u stavu 'nisam se previše trudila'. Primijetili smo da voli čiste linije odjeće bez previše detalja. Nikad nije nakićena poput kalifornijskih zvijezda, a iako nosi cipele na petu u posebnim prigodama, definitivno nije tipična šminkerica jer najradije odabire neobične modele s nekim otkačenim detaljem.

Top ljestvica najpretraživanijih stilova slavnih osoba prema web stranici MyCelebrityFashion.co.uk je sljedeća:

1. Kristen Stewart

2. Tulisa Contostavlos

3. Zooey Deschanel

4. Emma Watson

5. Miranda Kerr

6. Fearne Cotton

7. Kim Sears

8. Kate Middleton

9. Sam Faiers

10. Cheryl Cole