NJEGA KOŽE

Eucerin Anti-Age njega lica

24.12.2008 u 10:44

Bionic
Reading

Posebno prilagođeni proizvodi koji pomažu koži iznutra

Eucerin® Anti-Age linija nudi inovativne proizvode za njegu protiv znakova starenja kože. Proizvodi pružaju zaštitu od prijevremenog starenja kože i aktivno djeluju protiv znakova starenja kože. Koža izgleda glađe, blistavije i mlađe. Ekskluzivni proizvodi za njegu decentnoga mirisa iz te linije nisu samo izrazito djelotvorni, već donose ugodu koži prilikom svakog nanošenja.

Za prve borice, Eucerin istraživaki tim razvio je proizvode s koenzimom Q10. U liniji Eucerin Q10 Active nalaze se tri proizvoda: Eucerin® Q10 active dnevna krema, Eucerin® Q10 active noćna krema, Eucerin® Q10 active krema za njegu oko očiju. Smanjuju bore tijekom pet tjedana primjene, te pogoduju svim tipovima kože. Idealna su podloga za make-up.

Za intenzivnu njegu poravnavanja kože posebno ja razvijena Eucerin Modelliance linija proizvoda. Eucerin® Modelliance dnevna krema SPF 15 i Eucerin® Modelliance noćna krema izravnavaju konture lica, te ublažavaju bore. Ekskluzivna trostruka njega protiv starenja kože za normalnu i mješovitu kožu.

Za blistavu kožu koja je elastična i čvrsta Eucerin® istraživački odjel razvio je novi način regeneracije kože uz Dermo Densifyer liniju proizvoda. Eucerin® Dermo Densifyer dnevna krema za gustoću kože, Eucerin® Dermo Densifyer noćna krema za gustoću kože te Eucerin® Dermo Densifyer za njegu kože oko očiju i usana posebno su dizajnirane za potrebe zrele kože. Ubrzava vlastiti proces obnove kože i na taj se način skrbe o njezinoj prirodnoj dubinskoj regeneraciji. Visoko djelotvorna kombinacija koja se sastoji od arktina (Arctiin) i peptida štitarke ponovno uspostavlja proizvodnju kolagena i tvari koje ispunjavaju bore i daju volumen. Ubrzana proizvodnja komponenti vezivnog tkiva djeluje unutar nekoliko tjedana na vraćanje gustoće stanjenog vezivnog tkiva, pri čemu koža opet dobiva stabilnu gustu strukturu.

Za duboke bore na području čela, usta i nosa, Eucerin® je razvio kremu s hijaluronskom kiselinom za dnevnu njegu, a za njegu tijekom noći, kada naša koža nije izložena utjecaju sunčevih zraka, tu je krema s hijaluronskom kiselinom za noćnu njegu, te Eucerin® tretman za njegu bora oko očiju. Njega s hijaluronskom kiselinom utječe na vidljivo smanjenje bora na području čela, usta i nosa, a klinička istraživanja dokazala su njihovu vrlo dobru podnošljivost za kožu. Valja napomenuti da se svi Eucerin® proizvodi s hijaluronskom kiselinom mogu koristiti i nakon injekcija hijaluronske kiseline, a osim toga su izvrsna podloga za make-up.

Više o Eucerin® Anti-Age proizvodima možete saznati na www.eucerin.com.hr, gdje također možete sudjelovati u nagradnoj igri. Prođite u što kraćem vremenu kroz sve četiri faze starenja kože i osvojite prekrasan Swarovski privjesak za ključeve. Sretno!

Za sve dodatne informacije obratite se:

Korina Lončar, brend menadžerica i koordinatorica za internet,
Beiersdorf d.o.o, Križna 18,
10000 Zagreb;
tel: 01 600 1026; faks: 01 600 1053


Ines Delević Majetić
, Managing Director
Vlatka Jurić, Account Director
Omega Media, Ilica 146,
10000 Zagreb
tel: 01 3908 920; fax: 01 3908 929