POMIRBA NA POMOLU

Elin se sprema na krstarenje s Tigerom?

03.02.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Elin Nordegren, kako prenose neki američki mediji, ipak razmišlja o spašavanju braka s posrnulim suprugom, golferom Tigerom Woodsom, upletenim u jedan od skandala godine nakon što se razotkrio njegov tajni preljubnički život

Prema tim glasinama, Elin je nedavno posjetila Tigera u klinici za odvikavanje od ovisnosti o seksu te razmatra mogućnost da mu sve oprosti.

Mediji su već ranije zamijetili da je Elin, koja je sa sportašem pet godina u braku, skinula vjenčani prsten, no kako piše celebitchy, izvori bliski paru kažu da njih dvoje razmišljaju o odlasku na zajedničko krstarenje po Karibima njihovom luksuznom jahtom pomalo ironičnog naziva Privacy.

Naime, zamijećeno je da se na jahtu unose namirnice za put, pa neki mediji pretpostavljaju da nije isključeno da su Elin i Tiger odlučili na Karibima pronaći snagu za novi početak.

'Tiger je uvjeren da će taj put možda biti ključan za spas njihova braka', otkrio je jedan izvor. Je li riječ samo o nagađanjima ili je Elin našla snage da oprosti nevjernom suprugu, saznat ćemo uskoro.