VARAO JU JE I TRUDNU?

Elin ne ostavlja Tigera jer nosi njegovo dijete?

01.04.2010 u 07:40

Bionic
Reading

Elin Nordegren daje svom nevjernom suprugu Tigeru Woodsu još jednu šansu jer je, navodno, treći put trudna s njim, što znači da ju je Tiger varao i u trudnoći

Elin Nordegren, bivši švedski model i višestruko prevarena supruga Tigera Woodsa, nedavno je snimljena blizu floridskog doma u trudničkoj odjeći, s vidno zaokruženim trbuščićem.

'Elin šuti o tome, ali pokazuje sve znakove trudnoće. Cijelo vrijeme gladi trbuh i smanjuje svoje svakodnevne fizičke aktivnosti. Također, promijenio joj se i apetit', rekao je izvor za National Enquirer i dodao da se procjenjuje da je u četvrtom mjesecu trudnoće.

'Bez obzira na trudnoću', rekao je isti izvor, 'Elin ipak nije u potpunosti odbacila razvod kao razrješenje priče o suprugovim nevjerama. S druge strane, Tiger joj nudi nevjerojatne svote novca i govori da je spreman napraviti apsolutno sve ako mu da još jednu šansu.' Usprkos nezamislivim iznosima, sve što Elin želi je da vidi kako se Tiger promijenio, završio je svoja saznanja i viđenja Nordegren-Woods sapunice izvor National Enquirera.