kada žene tulumare

Elegantno izdanje gospođe Bieber - u haljini za 400 kuna pokazala svoje ženstveno, ali damsko lice

27.09.2019 u 15:12

Bionic
Reading

U srijedu navečer Hailey Bieber pripremila je djevojačku večer za svoje prijateljice i obitelj. Dokazala je da ne moramo birati skupe haljine kako bismo ostavile dojam za pamćenje

Američki model Hailey Bieber, mnogima poznatija kao odabranica teen zvijezde Justina Biebera, u srijedu navečer održala je svoju djevojačku večer u Los Angelesu. Iako je popularni mladi par zapravo već u braku od rujna prošle godine, približava se i dan njihovog drugog vjenčanja, o kojemu zasad ne znamo puno.

Hailey je za svoju djevojačku zabavu odabrala jednostavnu bijelu haljinu pripijenu uz tijelo. Elegantnim tankim naramenicama i midi duljinom postigla je dojam glamura i to za vrlo malo novca. Haljina je brenda Oh Polly te njena cijena iznosi tek 60 američkih dolara što je oko 400 kuna.

Uz ženstvenu haljinu nosila je blještavu ogrlicu na kojoj piše Bieber.

Naravno, ni na ovoj djevojačkoj zabavi nisu izostali tematski rekviziti poput kratkog bijelog vela te signala koji poručuje konobaru 'Udajem se i trebam piće'.

Na popisu uzvanika našle su se njene popularne prijateljice poput Kendall Jenner koja je viđena prije zabave kako kupuje tematske čaše i slamke te zavodljivo donje rublje za prijateljicu, mladenku Hailey. Osim popularne Kendall, na zabavi je bila i Alaia Baldwin, sestra buduće mladenke i Maeve Reilly, uspješna američka stilistica zaslužna za nepogrešiv stilski odabir Hailey Bieber.