top izbor

Elegantne i tako chic: Ove udobne sandale podižu svaki stajling, a noge čine duljima

29.09.2023 u 14:35

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Crne ravne cipele najjednostavnija su i najelegantnija opcija ove sezone, a u to će vas uvjeriti i još jedan besprijekoran stajling američke modne ikone Olivie Palermo

Već dugo vremena ravne cipele nisu bile tako snažno popularne. Od balerinki, preko natikača, Mary Jane modela, mokasinki pa do slingback sandala, crne ravne cipele prodrle su u street style, zasjenivši čak i najdojmljivije štikle. Pariški tjedan mode za proljeće/ljeto 2024. potvrdio je da su crne ravne cipele u svakoj varijanti one koje biraju najbolje odjeveni.

Ravni modeli cipela dokazuju da je ove sezone udobnost modni ultimatum, ali da se pri tome ne odričemo ni elegancije. A što može biti elegantnije od slingback cipela? Ovaj model cipela, kojeg karakterizira zatvoreni prednji dio s otvorenom petom preko koje ide remenčić vjerni je pratitelj najboljih stajlinga.

MAŠTOVITE KREACIJE

Stajlinzi koji plijene poglede: Ulična moda nikad nije bila ovako chic

Pogledaj galeriju

Baš kao u slučaju Olivije Palermo, jedne od najvažnijih i najutjecajnijih modnih ikona, ali i jedno od najpoznatijih i najredovitijih lica na tjednima mode. Prilikom dolaska na Diorovu reviju za proljeće/ljeto 2024. u sklopu pariškog tjedna mode Olivia je pokazala eleganciju u crnom od glave pete.

Na Pariškom tjednu mode

Dior okupio vojsku slavnih: Senzacionalna modna izdanja poznatih ljepotica

Pogledaj galeriju

Pokorivši se novom modnom trendu nošenja kratkog topa/grudnjaka ispod sakoa, američka modna ikona izgledala je sjajno u crnoj suknji, kraćem sakou koji je bio ukrašen sjajnim detaljima, a čitavu kombinaciju podigao je izbor cipela. Ravne slingback balerinke sa špic vrhom djeluju elegantno i chic, a uz to imaju odličan efekt – noge čine duljima.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara