jesenski hit

Njezin stil se nadaleko kopira, a ni ona nije odoljela najpopularnijoj haljini sezone

11.09.2023 u 10:42

  • +6

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA

Bionic
Reading

Brojni dizajneri jednoglasno su potvrdili povratak jedne od najsenzualnijih haljina na modnu scenu, a svojim najnovijim sjajnim stajlingom to je sada i potvrdila Olivia Palermo, žena čiji se stil prati, hvali i kopira

Givenchy, Loewe, Bottega Veneta, Isabel Marant, Chloé – samo su neki od brendova koji su u svoje kolekcije za jesen i zimu uvrstili kožnu haljinu. Ova pomalo buntovna i vrlo seksi silueta trenutno je sveprisutna, prvo na modnim pistama, a sada i u garderobama ikona stila i fashionistica.

Američka ikona stila, Olivia Palermo nadaleko je poznata po svojim inspirativnim kombinacijama. Slavna 37-godišnja brineta privlači pozornost svojim modnim odabirima na račun kojih je izgradila impresivnu karijeru u modnoj industriji, ostvarila brojne unosne suradnje i zaradila titulu američke ikone stila.

Stoga ni ne čudi da gdje god se Olivia pojavi, nikada ne prolazi nezapaženo, a tako je bilo i na 10. godišnjoj dodjeli Fashion Media Awardsa u New Yorku gdje se pojavila upravo u kožnoj haljini i još jednom sve oduševila.

Olivijinu kožnu haljinu kojom je privukla pažnju krasio je sjajan spoj klasičnog i uvijek nosivog kroja s upečatljivim detaljima. Haljina bez naramenica midi kroja i ravnog izreza imala je efektne nabore koji su isticali struk, dodatno naglašen tankim remenom. Haljinu bezvremenskog kroja, a u trendi kožnoj izvedbi čiji dizajn potpisuje Cinq a Sept, Olivia je spojila s još jednim bezvremenskim komadom.- elegantnim i minimalističkim sandalama.

Kožne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo