zaboravljeni trend

Ovo ćete obožavati ili prezirati: Modna ikona na scenu vraća omraženu kombinaciju

15.09.2023 u 14:25

  • +5

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Modna ikona Olivia Palermo i njezin jednako modno osvješten suprug, Johannes Huebl, snimljeni su prilikom su dolaska na reviju Jasona Wua u sklopu Tjedna mode u New Yorku

Olivia Palermo bez sumnje je jedna od najvažnijih i najutjecajnijih modnih ikona, ali i jedno od najpoznatijih i najredovitijih lica na tjednima mode. Stajlinzi su joj besprijekorni, a ovog puta inspiraciju je pronašla u zaboravljenom trendu iz 2000-ih – haljini koja se nosi preko hlača.

Naime, ako se prisjetimo stajlinga koje smo furali 2000-ih , oni mogu varirati od minica, baršunastih trenirki i niskog struka, a tu su i haljine kombinirane s tajicama i uskim hlačama koje su u to vrijeme mnogim zvijezdama bile poput uniforme .

Olivia je Y2K trendu dala posve svjež izgled te je zablistala u dugoj romantičnoj bež haljini ispod koje se nalazila majica bez rukava, s volanima i prorezom sa strane, a kombinaciju je završila s crnim uskim hlačama i ravnim, srebrnim cipelama.

Poseban chic prizvuk ovoj kombinaciji davali su pomno odabrani dodaci. Srebrne Santoni loaferice prekrivene šljokicama nagovijestile su vladavinu srebrnih cipela ove sezone, a savršeno se uklopila i okrugla crna torbica brenda Aspinal London.

OLIVIA I JOHANNES

U njih se gledalo na crvenom tepihu: Najstajliš bračni par sve je bacio u drugi plan

Pogledaj galeriju