CHARLOTTE CASIRAGHI

Efektne haljine omiljeni su odabir unuke Grace Kelly, a ovim modelom brojne je oduševila

12.09.2023 u 12:38

Bionic
Reading

Otkako je 2020. godine postala glasnogovornicom i globalnom ambasadoricom modne kuće Chanel, kći monegaške princeze Caroline u svakoj prilici bira komade ovog poznatog francuskog brenda

Tradicionalni piknik 'U Cavagnëtu' bio je glavni povod novog okupljanja monegaške kneževske obitelji, na kojemu se i ovoga puta modno isticala unuka holivudske dive Grace Kelly.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Bebert. / The Photo One / Profimedia

I dok zimi najčešće odabire haljine od tvida ili odijela inspirirana muškim ormarom, Charlotte Casiraghi u ljetnim mjesecima redovito bira efektne modele haljine iz bogate ponude Chanela.

Za tradicionalni piknik izvukla je model 'na katove' iz resort kolekcije brenda za 2020. godinu, kojim je dominirao šareni cvjetni print te detalj debelih naramenica crne boje.

Još jednoj efektnoj haljini u nizu dodala je ravne sandale s remenčićima zlatnog sjaja, da bi cjelokupno izdanje kompletirala crnom torbicom na rame s metalno-kožnim remenom koji tradicionalno krasi modele s potpisom Chanela.

Novo javno pojavljivanje monegaške princeze uslijedilo je nakon što je početkom srpnja sudjelovala na predstavljanju Chanelovih haute couture noviteta koje je dizajnerica brenda, Virginie Viard, pripremila za novu sezonu jesen/zima.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia