CHARLOTTE CASIRAGHI

Unuka Grace Kelly pokazala otkačenu stranu u haljini stvorenoj za ljetne vrućine

04.07.2023 u 13:44

Bionic
Reading

Bivša jahačica, a danas ambasadorica luksuzne modne kuće Chanel na konjičkom kupu Longines Pro-Am, koji se održao u Monte Carlu, pojavila se u Chanelu do glave do pete

Princ Albert, princeza Caroline i Charlotte Casiraghi dodijelile su nagrade na Monaco Longines Pro-Am kupu, konjičkom natjecanju koje se od 2010. održava u Monte Carlu, a za što je zaslužna upravo 36-godišnja Charlotte.

U svakoj prigodi lijepa unuka pokojne holivudske dive Grace Kelly trudi se nositi komade s potpisom francuske kuće Chanel, što je i ovoga puta bio slučaj.

U odnosu na prošlogodišnje izdanje konjičkog kupa u Monte Carlu, kada je dodijelila nagrade u Chanelovoj narančastoj haljini ukrašenoj volanima, ovoga puta servirala je modni maksimalizam. Navedeno je postigla haljinom iz prošlogodišnje, ready-to-wear kolekcije brenda za sezonu proljeće/ljeto koja se isticala lepršavim dizajnom koliko i efektnim printom kamelija na grafičkoj pozadini.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Po uzoru na slip modele haljina, kakvi su postali istinskim klasikom na modnoj sceni, ovu Chanelovu kreaciju krase tanke naramenice i karakterizira slična padajuća silueta, a zanimljivu notu dao joj je detalj u gornjem dijelu, po uzoru na visoko rezani topić bez naramenica. Spomenuti dio haljine k tome je presvučen trobojnim ljuskicama u formi prepoznatljivog logotipa Chanela.

Chanelove kreacije godinama nosi i njezina majka, princeza Caroline od Monaka, koja je bila i bliska prijateljica preminulog dizajnera Karla Lagerfelda, a na spomenutom kupu plijenila je elegancijom u crnom stajlingom s dozom glamura postigutom jaknom presvučenom šljokicama modro plave boje.