CHARLOTTE CASIRAGHI

Unuka Grace Kelly blistala na reviji: U chic kompletu poput Barbie

05.07.2023 u 11:42

Bionic
Reading

Revije modne kuće Chanel postale su nezamislive bez Charlotte Casiraghi, monegaške princeze koja od 2020. godine obnaša funkciju glasnogovornice ovog proslavljenog brenda i njegove globalne ambasadorice

Uz bok zvijezdama poput francuske kantautorice Vanesse Paradis i američke hip-hop zvijezde Kendricka Lamara, 36- godišnja unuka Grace Kelly plijenila je posebnu pozornost.

Za praćenje haute couture noviteta koji je dizajnerica Virginie Viard pripremila za novu sezonu jesen/zima odabrala je efektnu verziju kompleta od tvida, tipičnih za modni potpis Chanela.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Stvoren od strukirane jakne i minijaturne, plisirane suknje, isticao se pastelnim bojama i cvjetnim vezom, a njegovu romantičnu notu, kao i sveprisutnu estetiku barbiecore, dodatno je podebljala dodacima.

Uz crne sunčane naočale, chic komplet zaokružila je ružičastom torbicom proštepanog dizajna i modelom ružičastih slingback cipela s prepoznatljivom kapicom u crnoj boji.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Pojavljivanje Charlotte Casiraghi na reviji Chanela uslijedilo je svega par dana nakon što je svojom pojavom uveličala novo izdanje konjičkog kupa Longines Pro-Am u Monte Carlu, tradicionalno odjevena u komade francuske modne kuće od glave do pete.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia