LJETNI ADUT

Efektan odabir u svim prilikama: Ova Zarina haljina mogla bi biti veliki hit

08.07.2022 u 13:29

Bionic
Reading

Svake sezone svojim vjernim obožavateljicama španjolska Zara trudi se ponuditi posebne komade, kao što je slučaj s ovom haljinom koja kombinira pletivo i šljokice

Posljednjih sezona pristupačni high street brendovi ne prestaju lansirati komade nalik dizajnerskim, da ne morate biti gatara kako bi doznali da će izazvati veliku pozornost. Upravo to se događa s ovom divnom dugom haljinom iz Zare koja kombinira pletivo sa šljokicama. Lagano prozirna, ova haljina dio je aktualne limited edition kolekcije, stiže po cijeni od 550 kuna i brojni joj predviđaju veliki prodajni uspjeh u narednim tjednima.

Dizajneri u Zari vjeruju da ovako raznolika kombinacija materijala može biti potpuni promašaj ako je forsirate upečatljivim bojama, no ton boje šampanjca savršeno funkcionira s elegancijom šljokica i boemskim dodirom pletiva u stilu heklanja. Zahvaljujući ovom spoju, rezultat je duga haljina s naramenicama iskoristiva za više prilika u ljetnoj sezoni.

Osim kombinacijom materijala, ova Zarina haljina ističe se širokim krojem što ju čini odgovarajućim modelom za različite figure, a kreirana je u veličinama XS-S i M-L.