PRAVI 'FIGHT CLUB'

Edward Norton nasrnuo na paparazza

26.04.2013 u 18:52

Bionic
Reading

Zvijezdi filma 'Klub boraca' dogodio se incident u kojem je izgubio živce i odgurnuo amaterskog fotografa koji ga je nekoliko sati pratio i ispitivao 'koliko mu se sviđa'

Edward Norton prošlog tjedna ponovno je bio u centru pažnje svih medija, kad je objavio vijest da je postao otac te da se oženio u tajnosti. Nakon toga, nadajući se da će uhvatiti slike njegove bebe, paparazzi su započeli opsadu te su ga pratili na svakom koraku.

Zvijezda filma 'Klub boraca' izgubila je živce kad ga je amaterski fotograf Alain Becerra-Calderon neumoljivo počeo pratiti i snimati filmić kamerom na mobitelu. Uz to, nasrtljivi fotograf koji radi i pod pseudonimima Alain Bin Naim i Aladino nije prestajao ponavljati pitanje: 'Ljudi govore da ti se sviđam. Je li to istina?', dok mu je gurao telefon u lice kako bi snimio odgovor.

To je bilo previše za 43-godišnjeg glumca koji je izgubio živce, oteo fotografu smartphone i odgurnuo ga. Nakon toga, Becerra-Calderon odjurio je u bolnicu, gdje su mu utvrđene lakše ozljede prsta.
Norton odbija komentirati slučaj, a policija u New Yorku nakon istrage zaključila je da fotograf nije iznio dovoljno dokaza za podizanje optužnice zbog napada.