PODIŽE TEMPERATURU

Dugonoga ljepotica pokazala tijelo bez mane u bikiniju koji golica maštu

17.05.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Model Elsa Hosk nije promaknula budnom oku paparazza koji su slavnu ljepoticu slikali dok je uživala u morskim radostima. Već dovoljno toplu temperaturu podignula je lijepa manekenka, noseći tek minijaturni crveni bikini koji golica maštu

Victorijina anđelica Elsa Hosk trenutno boravi u Cannesu, gdje se održava prestižni filmski festival, a u pauzama od crvenog tepiha lijepa manekenka uživa u morskim radostima na plaži Hotela du Cap. Dugonoga Šveđanka visoka 177 centimetara iskoristila je slobodno vrijeme za brzinsko kupanje, a društvo joj je pravio tamnoputi muškarac.

Plavokosa ljepotica za plažu je odabrala minijaturni crveni bikini s tanga gaćicama koji je u prvi plan stavio ljepotičinu vitku manekensku figuru i atraktivne obline. Ovakav model bikinija i kupaćih kostima visokog struka inspiriran 90-ima trenutno je veliki hit, a slavne trendseterice diljem svijeta gotovo da i ne znaju za druge modele.

  • +40
Elsa Hosk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je isprobala temperaturu mora lijepa manekenka se odvažila i skočila sa stijena u more, a pronašla je vremena i za pokoji selfie za obožavatelje na društvenim mrežama.

When the ☀️ was out

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)