UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

Samoća joj godi: Slavna ljepotica u minijaturnom bikiniju pokazala istesanu liniju

09.04.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon prekida zaruka s dugogodišnjim partnerom manekenka Alessandra Ambrosio, čini se, uživa punim plućima. Tome svjedoče i posljednje fotografije lijepe Victorijine anđelice koja se trenutno odmara na Havajima. Prema fotografijama koje su snimili paparazzi, zanosna brineta još jednom je potvrdila titulu jedne od najljepših žena svijeta

Manekenka Alessandra Ambrosio u ožujku je najavila kako ona i njezin dugogodišnji zaručnik, biznismen Jamie Mazur, više nisu zajedno. Lijepa Brazilka, koja iz veze s Mazurom ima dvoje djece, devetogodišnju Anju Louise i petogodišnjeg Noaha Phoenixa, nakon deset godina veze ponovno je sama.

Jedna od najljepših žena svijeta i zaštitno lice brenda Victoria's Secret odlučila je uzeti neko vrijeme za sebe i napuniti baterije, a kao idealna lokacija za odmor pokazali su se Havaji, jedna od omiljenih destinacija poznatih.

36-godišnja brineta provela je dan na plaži u društvu djece i prijatelja, uživajući u brojnim aktivnostima poput pecanja i surfanja, a pokazala je i svoje izviđačke vještine, dignuvši šator na plaži. Zanosna Brazilka, poznata po dugim nogama i besprijekornoj figuri, uskočila je u minijaturni crveni bikini koji je u prvi plan stavio njezine najjače adute.

  • +41
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za njezinu vitku figuru zaslužne su godine marljivog vježbanja. Osim što svakodnevno provodi sat do sat i pol u teretani, lijepa manekenka obožava planinariti i igrati odbojku s prijateljima, a za njezine pločice zaslužna je i pravilna prehrana kojoj posvećuje jednako toliko pažnje.

'Za doručak obično jedem jaja s avokadom i tostom, a nakon treninga najčešće popijem zeleni sok. Najčešće ručam salatu s piletinom ili ribom. Za večeru ponekad odem na sushi ili si napravim brazilski roštilj kod kuće. Također, u torbi uvijek imam orašaste plodove ili proteinsku pločicu u slučaju da ogladnim', izjavila je Ambrosio za Harper's Bazaar.

  • +48
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia