PODIŽE TEMPERATURE

Slavna brineta pokazala sve čari svojih oblina u trendi bikiniju kojeg svi žele

01.05.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Slavna Victorijina anđelica Bella Hadid i jedna od najljepših žena današnjice ne prestaje plijeniti pažnju svojim istesanim tijelom i oblinama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Jedna od najangažiranijih modela današnjice i mlađa sestra poznatije Gigi Hadid, Bella Hadid, odmora već nekoliko dana u Miamiju u društvu prijateljica. Jedna od tih prijateljica je i manekenka Hailey Baldwin, koju je magazin Maxim prošle godine proglasio najseksepilnijom ženom svijeta. Kada su ovakve dvije ljepotice na okupu, teško je ne privući pažnju.

Slavne ljepotice dane uglavnom provode opuštajući se uz bazen ili sunčajući se na jahti, a njihovim seksi tijelima nisu odoljeli na paparazzi koji su bliske prijateljice uhvatili u dnevnoj rutini na odmoru.

  • +10
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posebnu pažnju plijenila je dugonoga Bella, inače kćer bivše manekenke Yollande Hadid te uspješnog umjetnika i građevinara Mohameda Hadida, koja je za dan uz bazen odlučila odjenuti minijaturni sivi bikini 'gingham' uzorka. Za razliku od nekad popularnih bikinija niskog struka, već neko vrijeme su u modi kupaći kostimi visokog struka koji vizualno čine noge dužima, a slavna Victorijina anđelica naprosto ih obožava.

MLADE MANEKENKE

Dan za sunčanje: Najseksi djevojke današnjice uskočile u bikini

Pogledaj galeriju