OSVAJA IZGLEDOM

Dugo ju nismo vidjeli: Zanosna Uma Thurman pokazala noge iz snova

26.09.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Zvijezda filmova 'Pakleni šund' i 'Kill Bill' trenutno boravi u New Yorku, a na glamuroznoj zabavi magazina DuJour zablistala je u odijelu inspiriranim muškim stilom odijevanja

Muza slavnog Quentina Tarantina krasi novu naslovnicu magazina DuJour, a upravo ona postala je glavni povod njezina dolaska u New York.

Na glamuroznoj zabavi magazina 47-godišnja Uma Thurman zablistala je u elegantnom izdanju stvorenom od kratkog odijela. Crnom blejzeru i kratkim hlačama vrećasta kroja slavna glumica pridružila je klasičnu bijelu košulju.

Zahvaljujući odabiru hlača do koljena, Uma je u fokus stavila duge noge, dok se po pitanju obuće odlučila za par ravnih sandala s crnim remenčićima. Mladolik izgled istaknula je razbarušenom frizurom boba, a cjelokupno izdanje oplemenila ogrlicom s efektnim privjeskom srca i mnoštvom narukvica.

  • +2
Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Monokromatsko izdanje stvoreno za glamuroznu zabavu u potpunosti odskače od Umina izgleda predstavljenog na naslovnici i u modnom editorijalu luksuznog magazina DuJour. Na fotografijama kojima se pohvalila na Instagramu, Uma vješto pozira u zavodljivim modelima haljina.

Objavu dijeli Uma Thurman (@ithurman)

@dujourmedia #Fall2017 🍂

Objavu dijeli Uma Thurman (@ithurman)

Nakon što je rodila troje djece, 47-godišnja Uma Thurman i dalje ima tijelo za poželjeti. Slavna glumica svojedobno je otkrila da vježba kada god može i uz to kombinira puno hodanja, pilates i jogu. Također se bavi jahanjem te zimi voli skijati i bordati. 

Uma Thurman u Cannesu Izvor: Reuters / Autor: Stephane Mahe/Reuters