Keira Knightley

Dugo je nismo vidjeli, a sada ne prestaje oduševljavati svojim izgledom: Ovo bi rijetko tko odjenuo, a izgleda sjajno

16.03.2023 u 21:42

  • +9

Keira Knightley

Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Engleska glumica servirala je neobičan i vrlo upečatljiv stajling i dokazala da se u modi ponekad isplati riskirati. Spojila je glamuroznu suknju prekrivenu perjem s s pletenim džemperom, a rezultat ne može biti ljepši i nosiviji

Nakon što je neko vrijeme bila daleko od svjetla reflektora, Keira Knightley se vratila i to kako bi promovirala svoj novi film 'Bostonski davitelj', istinitu priču koja će premijerno biti prikazana 17. ožujka na Disney+. U filmu će Keira Knightley 'otputovati' u 1960. godinu kako bi utjelovila ulogu reporterke koja prva uspijeva povezati slučajeve ubojice. koji povezuje slučajeve okrutnog ubojice.

Promovirajući svoj najnoviji film Keira Knightley još je jednom pokazala zašto se upravo njezin stil tako često kopira i koristi kao inspiracija te zašto se tako često nalazi na listama najbolje odjevenih, na crvenom tepihu i izvan njega.

Glumica, čije se uloge u filmovima 'Pirati s Kariba' i 'Ponos i predrasude', za izlazak u New Yorku posegnula je za Valentinovom kolekcijom za jesen/zimu 2023. i zablistala u dugoj pernatoj suknji u biserno sivom tonu koji potpisuje Pierpaolo Piccioli – čista fantazija svake istinske zaljubljenice u modu. Suknja, sama po sebi prekrasna i nenadmašna bila je sasvim dovoljna da svaki stajling podigne na zavidnu razinu, a ostatak stajling koji je za Keiru osmislio stilist Leith Clark, bio je hrabar i stilski dojmljiv spoj.

Kombinacija elegantne suknje s basic džemperom potpuno razbija harmoniju izgleda, no činjenica je je da je ovaj spoj idealan način da iskoristite i doista nosite elegantne modne komade koji, nerijetko, usprkos ljepoti, stoje u ormaru i rijetko ugledaju svjetlo dana.

'LE CLUB COUTURE'

Valentino oduševio novom kolekcijom: Pogledajte zadivljujuće kreacije s modne revije u Parizu

Pogledaj galeriju

Kako bi se postigao sjajan izgled poput onog Keirnog, dobro je posegnuti za izgledom u istoj paleti boja i odabrati cipele sofisticirane poput njezinih s potpisom Rogera Viviera, koje su savršeno pristajale uz nakit Jessice McCormack.

No osim ovog vrlo laskavog izgleda, glumica je u istom danu servirala još jedan sjajan izgled. Za još jedan sastanak s novinarima, Keira Knightley je odabrala je poluprozirnu bluzu i hlače s točkastim printom iz Chanelove kolekcije proljeće/ljeto 2023. i pomiješala ga s klasičnim sakoom užeg kroja, također s Chanelovim potpisom. Bila je to čista, nepobjediva elegancija.

TJEDAN MODE

O Chanelovoj reviji prikazanoj u Parizu bruji modni svijet; pogledajte zašto

Pogledaj galeriju