MODOM PROTIV KORONE

Keira Knightley sasvim iskreno: 'Tijekom karantene svaki sam dan nosila Chanel od glave do pete'

09.06.2021 u 12:44

Bionic
Reading

Da se osobe iz svijeta slavnih po mnogočemu razlikuju od običnih smrtnika, ovih dana dokazala je slavna britanska glumica Keira Knightley. U svom novom intervjuu za britansko izdanje magazina Harper's Baazar, zvijezda filma 'Ponos i predrasude' otkrila je kako su njezini modni odabiri u karanteni bili sve samo ne trenirke i slični udobni komadi

Uslijed globalne pandemije i većeg boravka u domu, brojne dame diljem svijeta u potpunosti su prigrlile udobne komade u maniri athleisure stila odijevanja, no isto se ne može reći za 36- godišnju britansku glumicu Keiru Knightley.

Kako je otkrila u razgovoru za Harper's Baazar, lockdown uzrokovan pandemijom koronavirusa vidjela je kao priliku za nošenje svih onih komada s potpisom francuske modne kuće Chanel koje je uspjela sakupiti tijekom godina.

  • +8
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Grzegorz Czapski / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica je objasnila da je prvenstveno željela uživati u dizajnerskim komadima u svom ormaru umjesto da očajava nad neizvjesnom budućnosti. Osim sebe, na isti je način tretirala i svoju kćerkicu koju bi svakoga dana odijevala u svečaniju odjeću.

'Svaki dan nosila sam crveni ruž i Chanelove komade iz ormara, a kćer Eddie sam radila frizure sa Chanelovim vrpcama, dopuštajući joj da nosi kostime i vilinska krila', otkriva Knightley.

S francuskom modnom kućom Chanel, britansku glumicu veže dugogodišnja modna suradnja koja je započela 2007. godine kada je postala zaštitnim licem parfema Coco Madamoiselle. Od tada, Keira je nesumnjivo u svoju kolekciju u ormaru uspjela spremiti pregršt Chanelovih komada poput kompleta od tvida ili klasične prošivene torbe brenda, a koliko je vjerna ovoj francuskoj kući dovoljno govori podatak da je u Chanelovoj haljini zablistala i na dan svog vjenčanja sa suprugom, glazbenikom Jamesom Rightonom 2013. godine.

'Pomislila sam: 'Kakva je svrha toga da svi ti prekrasni komade vise u ormaru kada je situacija vani krajnje apokaliptična i zastrašujuća?' Zbog djece mi je toliko bilo važno stvoriti osjećaj sreće', priznala je dodavši kako je njezinu modnu filozofiju tijekom karantene objeručke prihvatio i njezin suprug.

'James je također zaboravio na trenirke i svaki bi dan nosio svoja šarena Gucci odijela', otkrila je Keira koja s britanskim glazbenikom ima dvije kćerkice, 6- godišnju Edie i jednogodišnju Delilah.