LINDSAY LOHAN:

Drugi učenici su me vrijeđali

04.10.2012 u 19:25

Bionic
Reading

Nekad perspektivna mlada glumica koja je posljednjih nekoliko godina privlačila pozornost najviše zbog svog skandaloznog ponašanja, otkrila je da su je drugi učenici u školi vrijeđali

'Bila sam na meti jer sam se od malih nogu bavila glumom, a i zato što sam imala nesređenu obiteljsku situaciju. Vrijeđali su me i govorili mi ružne stvari. Nije bilo nimalo ugodno. Patila sam zbog toga', objavila je Lindsay Lohan (26) na Twitteru.

Glumica je dodala kako bi se zbog svega toga voljela angažirati u borbi protiv bullyinga.

'To je verbalno zlostavljanje bilo nepodnošljivo, osobito kad su neki učenici saznali da mi je otac bio u zatvoru. Na kraju sam se odlučila školovati od doma', otkrila je Lindsay koja je u filmu Mean Girls glumila djevojku koja od totalne autsajderice postaje zlostavljačica.

Linds je priznala da ju je pogodila priča u TV showu Katie Couric o 16-godišnjoj djevojci Whitney Kropp koju su drugi učenici izabrali za kraljicu maturalne večeri samo kako bi je ismijali.

'Rasplakala me ta priča. Voljela bih upoznati Whitney Kropp. Bullyji, nemojte to činiti!', ostavila je Lindsay komentar na Twitteru.